Na tato 4 znamení čeká do konce září velké zklamání - Býci, pozor na přátele, Střelci, buďte pracovití

Na tato 4 znamení čeká do konce září velké zklamání - Býci, pozor na přátele, Střelci, buďte pracovití Foto: Kues / Shutterstock
Publikováno:
4 min

Zklamání je něco, co nechceme zažít. Přesto se to stává. Zklamání může vzniknout z čehokoli, čemu jsme věřili a nastal pravý opak. Jste jedním z lidí, které do konce září čeká velké zklamání?

Blíženci, Střelci, Berani i Kozorozi zažijí do konce září velké zklamání. Někdo ve finanční oblasti, někoho zklame dobrý přítel, někdo dokonce ztratí práci, pokud se nebude snažit. Jste jedním z těchto znamení? V tom případě čtěte dál. Můžete se dozvědět, jak tomuto zklamání předejít.

Blíženci (21. května – 21. června)

Důvod zklamání: Váš partner se buď dopustí nevěry nebo vám oznámí, že ho to s vámi již nebaví. Může se to stát z nejrůznějších důvodů, pravděpodobně se mu nebudete věnovat dostatečně a budete myslet jen sami na sebe.

Co mu bude předcházet: Budete-li všímaví, zjistíte, že váš partner vám začne odsekávat a raději bude trávit čas se svými přáteli než s vámi. Nebude s vámi chtít mít nic společného a začne rozdělovat finance na vaši útratu a jeho útratu.

Jak mu zabránit: Buďte kreativní a vymyslete něco nového, ideálně na základě partnerových koníčků. Není na škodu se ptát, co chce dělat váš partner, a bavit se společně s ním. Odložte mobil, pokud si váš miláček stěžuje, že se mu nevěnujete.

Co dělat, pokud nastane: Pokud ho opravdu milujete, snažte se zjistit, co byste mohli udělat, aby od vás neodešel. Pokud bude mít odmítavý postoj, navrhněte mu, že pár dní strávíte bez sebe. Netlačte ho do ničeho, co sám nechce.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Důvod zklamání: Váš zaměstnavatel si za vás může najít náhradu. O tom, že dostáváte vyhazov, se dozvíte až pár dní před samotným propuštěním, může se ale stát, že vás vyhodí na hodinu bez předchozího varování.

Co mu bude předcházet: Nastoupí nový spolupracovník a bude chválen až do nebes. Neustále vám bude předsouváno, že on dělá práci za dva, zatímco vy neděláte vůbec nic. Postupně bude přebírat vaše vlastní úkoly.

Jak mu zabránit: Nebýt líní je jediná cesta, jak nadřízenému dokázat, že také vy za něco stojíte. Shazování onoho spolupracovníka je to nejhorší, co můžete udělat, snažte se k němu proto chovat přátelsky a spolupracovat.

Nebuďte líní a dokažte svému nadřízenému, že za to stojíte!
Nebuďte líní a dokažte svému nadřízenému, že Vy za to stojíte! | Zdroj: Ground Picture / Shutterstock

Co dělat, pokud nastane: Bohužel nezbývá nic jiného, než si najít jinou práci. Máte-li se šéfem dobrý vztah, můžete mu nabídnout, že to zkusíte znovu a budete svědomitější. Ačkoli šance na úspěch je malá, pokud nastane, musíte mu dokázat, že o tuto práci skutečně stojíte.

Býk (20. dubna – 20. května)

Důvod zklamání: Zradí vás někdo z vašich nejbližších známých, který zneužije vaší důvěry a použije vaše vlastní slova proti vám. Nebude ho trápit, jak se s tím poperete, a nadobro zmizí z vašeho života.

Co mu bude předcházet: Můžete si všimnout, že již několik dní předem se onen přítel začne bavit s lidmi, kteří vám nevyhovují, přestože předtím vadili i jemu. Začne se k vám vtírat, bude z vás dolovat informace i proti vaší vůli.

Jak mu zabránit: Pečlivě si rozmyslete, komu budete sdělovat choulostivé informace. V toto období je nanejvýš důležité být velmi opatrní. Vypouštějte informace, které jsou hodnotné, ale nechoulostivé, a říkejte to pouze jednomu člověku. Tak odhalíte pravého zrádce.

Co dělat, pokud nastane: Pečujte o sebe a řekněte si, že tohoto člověka nepotřebujete k životu. Přátelé přicházejí a odcházejí. Nehněvejte se, nemůžete za to, že váš přítel nebyl upřímný a dobrý člověk.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Důvod zklamání: Nevyděláte si tolik, kolik jste chtěli. Váš nadřízený vám slíbí prémie, které vám nakonec nevyplatí, nebo vám někdo slíbí peníze, ale ve skutečnosti je neuvidíte. Také pokud někomu peníze půjčíte, neskončí to dobře.

Co mu bude předcházet: Vaše nervozita vám nedovolí vykonávat práci pořádně, obzvláště ke konci měsíce. Budete mít nějaký osobní problém, který na vás nahrne hromadu stresu. Budete se snažit více pracovat, abyste na tento problém nemysleli, a bohužel někdo vám nevyplatí to, co slíbil.

Jak mu zabránit: Nedělejte práci navíc a nebudete zklamaní. Pomáhejte pouze těm lidem, které skutečně znáte a víte, že vám za dobře odvedenou práci zaplatí.

Co dělat, pokud nastane: Neztrácejte hlavu, to se občas stane každému. Tomuto člověku již nevěřte, dokud vám nezaplatí. Připravte se na to, že to nemusí být nikdy. Stavte se za svou rodinou, pomůže vám se oklepat a půjčí vám peníze, pokud je budete potřebovat půjčit.

Zdroj článku:
Autorský text