Mladý cukrář potřebuje pomoci s odhalením deseti rozdílů. Pomůžete mu?

Mladý cukrář potřebuje pomoci s odhalením deseti rozdílů. Pomůžete mu? Foto: nesrin celik / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Mladý cukrář se rozhodl zachytit svůj první dort na fotografii. Vyvolal si ji rovnou dvakrát, ale na jedné má deset detailů úplně jinak. Pokuste se zjistit, které věci jsou na jednom obrázku jinak, než na druhém.

Dnes stojíte před úkolem, který vás zavede do cukrářského království, kde mladý cukrář tvoří mistrovská díla. Uvidíte dva obrázky, se zmíněným cukrářem, a vaším úkolem bude najít mezi nimi deset odlišností. Může se to zdát jednoduché, ale nenechte se zmást. Obrázky jsou dosti barevné a v takovém prostředí se rozdíly hledají velice těžko. Přesvedčit se o tom můžete sami.

Najdi 10 rozdílů

Najdi 10 rozdílů.
Najdi 10 rozdílů. | Zdroj: nesrin celik / Shutterstock

Zadařilo se? Pokud jste našli všechny odlišnosti, které obrázky skrývali, gratulujeme vám! Pokud jste nějaký detail přehlédli, nezoufejte. Dnešní výzva byla opravdu pestrobarevná a unavená mysl nedokáže v takovém prostředí pracovat tak, jak by měla. Můžete to zkusit zase příště. Pamatujte však na to, že pravidelným tréninkem své schopnosti zlepšíte.

Na obrázku níže se můžete podívat na řešení.

Správné řešení

Správné řešení se všemi rozdíly.
Správné řešení se všemi rozdíly. | Zdroj: nesrin celik / Shutterstock

Došli jste až na samotný konec tohoto článku. Pokud se vám dnešní výzva líbila, můžete ji sdílet se svými blízkými. Máte tak šanci otestovat i jejich pozorovací schopnosti. A také se nezapomeňte podívat na náš web, na kterém najdete nespočet dalších podobných úkolů, které potrápí váš mozek.

Zdroj článku:
Autorský text