Mezi rybkami v akváriu se skrývá deset odlišností. Zkuste je najít všechny

Mezi rybkami v akváriu se skrývá deset odlišností. Zkuste je najít všechny Foto: Shchasny / Shutterstock
Publikováno:
2 min

V dnešním článku se podíváme do jednoho tajemného akvária plného malých rybek. Proč tajemného? Ukrývá v sobě totiž deset detailů, které se neshodují s druhým obrázkem. Zkuste je odhalit.

Nastal čas zahrát si s vaší pozorností. Dnes před sebou máte úkol, který vás zavede do virtuálního akvária, a to v podobě dvou obrázků. Mezi nimi se nachází deset odlišností, které je třeba odhalit. Takže se pohodlně usaďte, zasaďte se do role pozorovatele a připravte se na hledání, které vás pobaví. Na konci článku si pak ověřte, jak jste byli úspěšní.

Najdi 10 rozdílů

Najdi 10 rozdílů.
Najdi 10 rozdílů. | Zdroj: Shchasny / Shutterstock

To je vše. Povedlo se vám najít všechny odlišnosti, které obrázky skrývají? Pokud ano, srdečně vám gratulujeme! Máte oči jako ostříš. A jestli se vám dnes nepoštěstilo, nezoufejte. Není každý den posvícení. V takové výzvě je důležitá koncentrace a někdy jsme zkrátka unavení. Zkuste to zase příště a uvidíte, že vám hledání půjde lépe.

Na obrázku níže si zkontrolujte svůj výsledek.

Správné řešení

Správné řešení se všemi rozdíly.
Správné řešení se všemi rozdíly. | Zdroj: Shchasny / Shutterstock

Skvělá práce. Jestli se vám dnešní úkol líbil, nezapomeňte jej sdílet se svými přáteli či rodinou. Nejenže si užijí zábavy, ale také posílí své mentální dovednosti. A pokud vás tento druh tréninku zaujal, podívejte se na naše stránky, na kterých najdete spoustu podobných úkolů.

Zdroj článku:
Autorský text