Výzva pro správné fotbalisty: Dostaňte míč do branky

Výzva pro správné fotbalisty: Dostaňte míč do branky Foto: Leh / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Dnešní článek vás zve do světa fotbalového pole, kde máte za úkol dostat míč do branky. Tato úloha vyžaduje nejen ostré oči, ale také schopnost analyzovat situaci a plánovat své tahy.

Před sebou uvidíte obrázek s hráčem, brankářem a několika směrovými šipkami. Vaším úkolem bude za pomocí šipek dostat míč do branky. Může se to zdát jednoduché, ale nenechte se zmást. V takovém množství možností se můžete lehce ztratit a musíte pak začít odznovu. Každý tah je důležitý a může znamenat rozdíl mezi vítězstvím a prohrou. Dejte si na čas a projděte si celý obrázek opravdu pečlivě.

Dostaňte míč do branky

Dostaňte míč do branky.
Dostaňte míč do branky. | Zdroj: Leh / Shutterstock

Jak jste si vedli v této náročné vizuální výzvě? Povedlo se vám dostat míč zapomocí směrových šipek do branky? Pokud ano, gratulujeme vám! Je vidět, že vaše orientace je na skvělé úrovni. Pokud se vám dnes nedařilo tak, jak by jste si přáli, nemusíte být zklamaní. Bez ohledu na výsledek si určitě zasloužíte uznání za to, že jste se postavili této úloze čelem. Alespoň jste procvičili svůj mozek, což je pro tělo velice důležité.

A nyní se můžete podívat na správné řešení.

Správné řešení

Správné řešení s vyznačeným směrem.
Správné řešení s vyznačeným směrem. | Zdroj: Leh / Shutterstock

Pokud se vám dnešní vizuální výzva líbila, podělte se o ni i se svými přáteli. Vyplňování IQ testů, kvízů a podobných úkolů jako je tento má výborný vliv na vaši mentální činnost. Tak proč tuto skvělou výzvu nevyzkoušet i na vašich přátelích? Můžete se také porozhlédnout po našich stránkách. Naleznete tam nespočet dalších hádanek a testů.

Zdroj článku:
Autorský text