Nezbedná myška ukradla zákusek, který teď chybí do počtu. Pomůžete nám zjistit, o jakou sladkost se jedná?

Nezbedná myška ukradla zákusek, který teď chybí do počtu. Pomůžete nám zjistit, o jakou sladkost se jedná? Foto: Cernecka Natalja / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Připravte se na chutnou vizuální výzvu, která vás zavede do světa zákusků. Dnes se podíváme na úkol, který potrápí nejen vaše chuťové pohárky, ale především vaše oči. Budete totiž hledat ztracený dortík.

Dobrodružství začíná. Na obrázku níže uvidíte dva tácy se zákusky. Na spodním ale jeden zákusek chybí. Navíc jsou úplně pomíchané. V okolí totiž pobíhala myška, který si jeden dortík odnesla. Vaším úkolem je zjistit, který zákusek z táce zmizel. Budete muset využít své schopnosti rozpoznávat odlišnosti. Nečeká vás ale nic náročného. Zkuste si dnešní výzvu a uvidíte sami.

Který zákusek zmizel?

Který zákusek zmizel?
Který zákusek zmizel? | Zdroj: Cernecka Natalja / Shutterstock

Tak jak se vám zadařilo? Povedlo se vám zjistit, kterou dobrotu si myška odnesla? Pokud ano, srdečně vám gratulujeme! Vaše schopnost detailního vnímání a rychlého rozpoznávání je obdivuhodná. A pokud jste měli s úkolem trochu potíže, nezoufejte. Vizuální výzvy jsou náročné, ale každý pokus je cenným krokem ke zlepšení.

Níže se podívejte na řešení.

Správné řešení

Z táce zmizel zákusek s růžovým krémem.
Z táce zmizel zákusek s růžovým krémem. | Zdroj: Autor / Shutterstock

Dejte i svým přátelům a rodině možnost vyzkoušet tuto chutnou vizuální výzvu. Pravidelný trénink mozku je důležitý do budoucna. Takže pokud máte chuť vyzkoušet si další výzvy, navštivte náš web, na kterém najdete spoustu dalších logických hádanek, IQ testů nebo třeba hledání rozdílů. Výběr je široký, takže si určitě najdete to své.

Zdroj článku:
Autorský text