Podzimní pátrání: Najděte na obrázku všechny vyznačené objekty

Podzimní pátrání: Najděte na obrázku všechny vyznačené objekty Foto: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Podzim je sice ještě pár týdnů daleko, ale nezadržitelně se blíží. Tento článek vás zavede právě do podzimu. Čeká vás další pátračka po skrytých objektech. Otestujte svoje rozpoznávací schopnosti s námi.

Vítejte v krásně namalované podzimní projížďce. Na obrázku uvidíte slečnu, která na kole projíždí mezi stromy. Vaším úkolem bude najít v obrázku všechny objekty vyznačené vpravo. Vězte, že to nebude úplně jednoduché. Obrázek má totiž z velké části jednotné barvy a právě mezi nimi se nachází většina stejně zabarvených objektů. Pokud si tedy troufáte, držíme vám pěsti a můžete se do toho pustit.

Odhalte všechny vyznačené objekty

Odhalte všechny skryté objekty.
Odhalte všechny skryté objekty. | Zdroj: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock

Tak, povedlo se vám najít všech deset skrytých objektů? Bylo to celkem těžké, že? Proto, pokud jste nenašli všechny, nezoufejte. Důležité je, že jste to zkusili. Potrápili jste svůj mozek a tím jej pozitivně podpořili. A jestliže patříte k vítězům, a našli jste všechno, gratulujeme vám! Je vidět, že už máte něco natrénováno.

Nyní se podívejte na správné řešení.

Správné řešení

Správné řešení se všemi vyznačenými objekty.
Správné řešení se všemi vyznačenými objekty. | Zdroj: Autor / Shutterstock

Pokud se vám dnešní výzva líbila, nezapomeňte ji sdílet se svými blízkými. Trénink vnímání a pozorovacích schopností posiluje naši kognitivní flexibilitu a kreativitu. Takže neváhejte a podívejte se na náš web, na kterém najdete spoustu dalších logických hádanek, kvízů a optických klamů.

Zdroj článku:
Autorský text