Ujistěte tuhle rodinku, že doma nezapomněli žádný ze zobrazených předmětů

Ujistěte tuhle rodinku, že doma nezapomněli žádný ze zobrazených předmětů Foto: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Připravte se na vzrušující dobrodružství v této vizuální výzvě. Rodinka, cestující na dovolenou, si zabalila spoustu věcí, ale nejsou si jisti, zda mají opravdu všechny. Dokážete je ujistit, že na nic nezapomněli?

Na obrázku před sebou uvidíte seznam věcí, které jsou ukryty v hlavním obrázku s rodinou. Vaším úkolem je najít všechny zobrazené předměty. Ty jsou ale velice fikaně schované a jejich nalezení není zrovna jednoduché. Budete se muset maximálně soustředit, abyste je odhalili všechny. Není to jen hra, ale především trénink vašeho vnímání a dobrých pozorovacích schopností. Tak už na nic nečekejte a pusťte se do práce.

Najděte ukryté předměty

Najděte ukryté předměty.
Najděte ukryté předměty. | Zdroj: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock

Tak jak se vám zadařilo? Povedlo se vám najít všechny předměty ze seznamu? Pokud ano, srdečně vám gratulujeme! Máte pravdu ostříží zrak. Jestli jste však něco přehlédli, nic se neděje. Tento obrázek je navržen tak, aby potrápil nejen vaše oči, ale i logické myšlení. Každý pokus je cenným zážitkem a příležitostí k dalšímu zlepšování svých dovedností.

Nyní se podívejte na správné řešení.

Správné řešení

Správné řešení se všemi vyznačenými předměty.
Správné řešení se všemi vyznačenými předměty. | Zdroj: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock

Doufáme, že se vám dnešní výzva líbila. Sdílejte ji i mezi své přátele, aby i oni mohli vyzkoušet, jak jsou na tom se svými pozorovacími schopnostmi. Podobné IQ úkoly mají skvělý vliv na mentální schopnosti a podporují trénink paměti a koncentrace. Proto se porozhlédněte i na našich stránkách, na kterých najdete spoustu dalších podobných logických hádanek a jiných úkolů.

Zdroj článku:
Autorský text