Najděte dvě stejné dvojice kostek do 40 vteřin

Najděte dvě stejné dvojice kostek do 40 vteřin Foto: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Vstupte do role vizuálního detektiva a vydejte se na cestu odhalování. Nenechte se zmást zdánlivou jednoduchostí, protože vás čeká časový limit, který musíte překonat.

Dnes vás čeká relativně jednoduchý úkol. Musíte mezi několika dvojicemi kostek najít dvě naprosto identické. Celé to ale musíte stihnout do 40 vteřin. Promyslete si tedy, zda jste připraveni na tento nelehký úkol, nebo potřebujete ještě potrénovat u jiných výzev. Pokud jdete do toho, připravte si časomíru, nastartujte své mozkové závity a pusťte se do pátrání. Na konci článku si pak můžete výsledek zkontrolovat. 

Najděte dvě stejné dvojice kostek

Najděte dvě stejné dvojice kostek.
Najděte dvě stejné dvojice kostek. | Zdroj: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock

Jak jste si v dnešní výzvě vedli? Pokud jste našli dvě stejné dvojice kostek, patří vám velká gratulace za vaši pozornost! Jestliže jste to stihli do 45 vteřin, zasloužíte poklonu. Jen málokomu se povede zorientovat se a ještě odhalit dva stejné objekty v tak krátkém čase. Takže pokud jste dnes neuspěli, nezoufejte. Vždycky se nedaří, tak jak bychom chtěli. Zkuste to jindy a uvidíte, že na tom budete o dost lépe.

Nebo se podívejte na správné řešení.

Správné řešení

Správné řešení s vyznačenými dvojicemi.
Správné řešení s vyznačenými dvojicemi. | Zdroj: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock

Neváhejte sdílet tento článek i s vašimi kamarády a rodinou. Vizuální výzvy a podobné úkoly mají pozitivní vliv na naši schopnost rozpoznávat souvislosti a odhalovat skryté detaily. Zároveň posilují naši paměť, logické uvažování a kreativitu. Takže se také podívejte na náš web. Najdete zde spoustu dalších zábavných úkolů.

Zdroj článku:
Autorský text