Přiřaďte k hradu jeho správnou siluetu do 40 vteřin

Přiřaďte k hradu jeho správnou siluetu do 40 vteřin Foto: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Vizuální výzvy mají za úkol ověřit naše pozorovací schopnosti. V dnešním článku na vás čeká přidělování správné siluety. Není to nic těžkého, ale zadarmo výsledek určitě neobjevíte. Vyzkoušejte sami.

Na obrázku uvidíte jeden barevný hrad a deset siluet. Vaším úkolem bude najít tu, která k barevnému hradu přesně sedí. Někomu se to může zdát velmi jednoduché, ale nenechte se zmást. Většina siluet se liší pouze v drobném detailu, který můžete snadno přehlédnout. Navíc je dnešní výzva na časový limit. Pokud ji zvládnete do 40 vteřin, zařadíte se mezi opravdové profíky. Můžete si myslet, že je to hračka, ale jakmile spustíte časomíru, můžete se lehce ztratit. Každopádně vám držíme pěsti.

Najděte správnou siluetu

Najděte správnou siluetu.
Najděte správnou siluetu. | Zdroj: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock

Tak jak se vám zadařilo? Odhalili jste tu správnou siluetu? Jestliže ano, patří vám velká gratulace! A pokud jste to stihli do 40 vteřin, můžete na sebe být pyšní. Zařadili jste se tak mezi hrstku opravdových profíků. A pokud jste tu správnou nenašli? Samozřejmě se nic neděje. Možná jste se jen nemohli pořádně soustředit. Můžete to zkusit za nějaký čas znovu. Ale pokud jste netrpělivý a chcete vidět správné řešení, podívejte se na něj o kousek níže.

Správné řešení

Správná silueta se skrývá pod číslem 9.
Správná silueta se skrývá pod číslem 9. | Zdroj: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock

Jak se vám dnešní výzva líbila? Bez ohledu na výsledek je důležité si uvědomit, že vyplňování IQ testů, kvízů a podobných úkolů pomáhá posilovat paměť a soustředení. Proto neváhejte tuto výzvu sdílet mezi svými přáteli a rodinou, ať se mohou také pobavit a otestovat své schopnosti. A nezapomeňte se podívat na náš web, na kterém najdete spoustu dalších logických hádanek a úkolů.

Zdroj článku:
Autorský text