Mezi písmena R se nám zatoulalo písmeno B. Dokážete jej najít do 10 vteřin?

Mezi písmena R se nám zatoulalo písmeno B. Dokážete jej najít do 10 vteřin? Foto: Sofya Koroleva / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Připravte se na intenzivní vizuální výzvu, která vám rozproudí mozkové závity. Dnes se totiž podíváme na úkol, který vyžaduje skvělou pozornost a koncentraci. Jste-li odhodlaní vyřešit dnešní výzvu, pokračujte dál.

Vaším úkolem bude najít písmenko B, které se skrývá mezi množstvím dalších. Ačkoliv se to může zdát jako úkol, který zvládnete snadno, připravte se na to, že vás potrápí časový limit. Většina lidí totiž nedokáže najít písmenko do 10 vteřin. Tím se mohou pyšnit jen opravdoví profíci. Pokud se chcete i vy zařadit mezi tuto elitu, nastavte si časomíru a pusťte se do hledání. Držíme vám pěsti.

Najděte zatoulané písmeno B

Najděte zatoulané písmeno B.
Najděte zatoulané písmeno B. | Zdroj: Sofya Koroleva / Shutterstock

Tak, jak jste si vedli v této vizuální výzvě? Podařilo se vám najít zatoulané písmenko do 10 vteřin? Pokud ano, srdečně vám gratulujeme! Máte skvělé pozorovací schopnosti. Pokud jste se snad v celém obrázku ztratili a "béčko" nenašli, nezoufejte. Tato úloha byla opravdu náročná a každý pokus vás posouvá blíže ke zdokonalení vašich schopností.

Na obrázku se můžete podívat na správné řešení.

Správné řešení

Správné řešení s vyznačeným písmenem B.
Správné řešení s vyznačeným písmenem B. | Zdroj: Sofya Koroleva / Shutterstock

Podělte se o tuto chytlavou vizuální výzvu se svými kamarády. Sdílení tohoto IQ testu může pozitivně ovlivnit jejich mentální schopnosti. A pokud máte chuť, prostudujte si naše stránky, na kterých najdete nespočet dalších logických hádanek a vědomostních kvízů.

Zdroj článku:
Autorský text