Najděte dvě identické skupiny objektů. Ti nejlepší to zvládnou do 35 sekund

Najděte dvě identické skupiny objektů. Ti nejlepší to zvládnou do 35 sekund Foto: HORIACHEV / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Připravte se na jedinečnou vizuální výzvu, která prověří vaše pozorovací schopnosti. Jedná se o výzvu podobnou hledání rozdílů. Připravte se také na nelítostný boj s časem.

Dnes se společně vydáme na dobrodružnou cestu za odhalením dalšího tajemství vizuální výzvy. Na obrázku uvidíte šest skupin různých objektů, ale jen dvě z nich obsahují naprosto identické objekty. Úkol už vám je asi jasný. Najděte dvě správné skupiny, a to ideálně do 35 sekund. Protože to zvládnou opravdu jen ti nejlepší. K úspěšnému vyřešení vám postačí pouze obrázek, nic víc nepotřebujete. Tak si nastavte časomíru a můžete začít.

Najděte dvě identické skupiny

Najděte dvě identické skupiny objektů.
Najděte dvě identické skupiny objektů. | Zdroj: HORIACHEV / Shutterstock

Tak jak se vám zadařilo? Pokud jste byli úspěšní a našli dvě stejné skupiny, gratulujeme vám! A jestli jste to stihli do 35 sekund, můžete na sebe být pyšní. Zařadili jste se tím mezi ty nejlepší. Pokud jste nenašli dvě stejné sady, nezoufejte. Každý pokus se počítá. Uvidíte, že další úkoly vám půjdou lépe a lépe.

Nyní se podívejte na správné řešení

Správné řešení

Správné řešení. Dvě správné sady se nachází ve spodním řádku.
Správné řešení. Dvě správné sady se nachází ve spodním řádku. | Zdroj: HORIACHEV / Shutterstock

Sdílejte tento test pozornosti i s vašimi kamarády. Vizuální výzvy a podobné úkoly zlepšují naše kognitivní funkce. To je důležité pro správnou funkci i ve stáří. Nenechte se tedy ničím odradit a trénujte poctivě dál. Také se nezapomeňte podívat na naše stránky, kde najdete nespočet dalších logických hádanek a testů.

Zdroj článku:
Autorský text