Více než 60% čtenářů najde mafiánovy přesnou siluetu do 20 vteřin

Více než 60% čtenářů najde mafiánovy přesnou siluetu do 20 vteřin Foto: Leh / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Dnešní výzva vás zavede do světa skrytých identit. Připravte se na nelehkou vizuální úlohu, která vám posune vaše pozorovací schopnosti na maximum. Čeká vás další hledání správné siluety.

Našemu mafiánovi chybí pouze jedna věc – správná silueta. A přesně tohle se týká dnešní výzvy. Vaším úkolem bude vybrat z šesti nabízených siluet tu jednu jedinou, která bude sedět na sto procent. Dejte si však pozor, protože některé jsou si podobné více, než by jste mysleli. Takže přemýšlejte, ale ne moc dlouho. Většina lidí totiž zvládne tuto výzvu vyřešit do 20 vteřin. Pokud tedy nechcete být zahanbeni, nastavte si časomíru a pusťte se do řešení.

Odhalte správnou siluetu

Odhalte správnou siluetu mafiána.
Odhalte správnou siluetu mafiána. | Zdroj: Leh / Shutterstock

Povedlo se? Bylo pro vás těžké rozpoznat skrytou identitu mafiána? Pokud jste byli úspěšní, blahopřejeme vám! A pokud se vám dnes nedařilo, nemusíte být smutní. Řešit takovéto úkoly pod časovým tlakem může být pro někoho velice náročné. Nezáleží na tom, zda jste úkol zvládli za pár vteřin nebo vám to trvalo chvíli déle – váš pokus a snaha jsou chvályhodné. Alespoň jste si oživili své schopnosti.

Na obrázku níže si zkontrolujte správný výsledek.

Správné řešení

Správná silueta mafiána.
Správná silueta mafiána. | Zdroj: Leh / Shutterstock

A co dál? Nechte se inspirovat touto výzvou a sdílejte ji se svými přáteli či rodinou. Podpoříte tak jejich paměť, soustředění a mnoho dalších kognitivních dovedností. A budete-li chtít, prozkoumejte naše stránky o něco podrobněji. Můžete zde najít nespočet dalších zajimavých rébusů.

Zdroj článku:
Autorský text