Kočka rozbila jeden kus nádobí. Dokážete odhalit, o který se jedná?

Kočka rozbila jeden kus nádobí. Dokážete odhalit, o který se jedná? Foto: Cernecka Natalja / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Vizuálních výzev je k dispozici obrovské množství. Proto je jejich plnění tak zábavné. Máte šanci narazit na spoustu druhů, které možná ani neznáte. Zkuste si tu dnešní a ověřte si, zda vám tento druh tréninku paměti sedí.

Dnes vás čeká vizuální výzva, která vás přenese do prostředí kuchyně, ve které se odehrálo neštěstí. Nezbedná kočka totiž zničila jeden ze vzácných druhů nádobí. Nebudeme po vás chtít, aby jste jej opravili. Vaším úkolem bude pouze zjistit, jaký kus z police zmizel. Nejedná se o nic náročného, ale musíte se plně soustředit a nesmíte být ničim rušeni. Pomůžete nám vyřešit tuto záhadu?

Zjistěte, který kus nádobí kočka rozbila

Zjistěte, který kus nádobí kočka rozbila.
Zjistěte, který kus nádobí kočka rozbila. | Zdroj: Cernecka Natalja / Shutterstock

Našli jste řešení této záhady? Jestliže jste zjistili, který kus nádobí kočka rozbila, gratulujeme vám! Všechny druhy jsou si velice podobné a bylo obtížné v nich najít chybějící kus. Takže pokud se vám to nepodařilo, nebuďte smutní. Bez ohledu na to, jak moc jste se úkolu věnovali, zasloužíte si pochvalu za to, že jste si jej alespoň zkusili. Hledání detailů je vynikajícím tréninkem pro vaši pozornost a kognitivní schopnosti.

Nyní se podívejte na správné řešení.

Správné řešení

Kočka rozbila hrneček s proužkem nahoře.
Kočka rozbila hrneček s proužkem nahoře. | Zdroj: Cernecka Natalja / Shutterstock

Gratulujeme! Jste na konci dnešní výzvy. Pokud se vám líbila, sdílejte ji mezi své přátele a rodinu. I oni tak dostanou šanci otestovat své vizuální schopnosti. Procvičováním svých mozkových schopností podpoříte jeho schopnosti a udržíte jej v dobrém stavu. Tak se podívejte i na další IQ test, kvízy a jiné úkoly na našich stránkách.

Zdroj článku:
Autorský text