Najdete na obrázku s pejskem deset rozdílů do 30 vteřin?

Najdete na obrázku s pejskem deset rozdílů do 30 vteřin? Foto: Shchasny / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Dnes tu máme další hledání rozdílů. Jedná se o oblíbenou aktivitu, která baví děti, dospělé i seniory. Navíc má také spoustu pozitivních přínosů pro naše myšlení. Vyzkoušejte si jednu takovou výzvu i vy.

Hledání rozdílů je zábavným, ale zároveň náročným úkolem, který vás postaví před výzvu nejen vizuálního vnímání, ale také trpělivosti a koncentrace. Před sebou uvidíte obrázek s pejskem. Ten skrývá deset malých rozdílných detailů. Vaším úkolem bude je najít, a to do 30 vteřin. Nemusíte se ale bát. Není to nic nemožného. Obrázek je jednoduchý, atak věříme, že si s ním poradíte na jedničku.

Najdi 10 rozdílů

Najdi 10 rozdílů.
Najdi 10 rozdílů. | Zdroj: Shchasny / Shutterstock

Podařilo se vám najít všechny rozdíly? Pokud ano, zasloužíte si gratulaci! A pokud jste to stihli do 30 vteřin, gratulujeme dvojnásob. Rozpoznat odlišnosti je jedna věc, ale najít je pod časovým tlakem, to už chce opravdu dobré schopnosti. Pokud vám náhodou nějaký rozdíl unikl, nezoufejte. Uvidíte, že příště se vám povede o dost lépe.

Nyní se podívejte na správné řešení.

Správné řešení

Správné řešení se všemi rozdíly.
Správné řešení se všemi rozdíly. | Zdroj: Autor / Shutterstock

Skvěle! Došli jste až do konce. Nezapomeňte, že vyplňování takovýchto úkolů má výborný vliv na vaši mentální kondici. Posiluje vaši paměť, schopnost soustředění a také kreativitu. Neváhejte tuto výzvu sdílet se svými blízkými. A podívejte se i na náš web, kde najdete spoustu dalších IQ testů, kvízů a vizuálních hádanek.

Zdroj článku:
Autorský text