Strach jako hlavní nepřítel úspěchu – přečtěte si, zda to podle hvězd platí i o vás

Strach jako hlavní nepřítel úspěchu – přečtěte si, zda to podle hvězd platí i o vás Foto: Krakenimages.com / Shutterstock
Publikováno:
4 min

Zastaví vás strach ve vašem pokroku? Možná se budete divit, kolik lidí vzdá slibnou budoucnost jen proto, že by mohla nastat nějaká negativní událost. Pokud ale chceme být úspěšní, musíme se naučit překonávat překážky. Jak si v závislosti na vašem znamení zvěrokruhu vedete vy?

Je zajímavé, jak často nám strach brání být šťastní. Chceme něco změnit, ale bojíme se neznámé situace. Říká se, že stačí jen chtít, ale to většinou nefunguje. Objeví se blok a ve finále jsme zaseknuti v současné situaci, která se nám nelíbí. Bojíte se neznáma, nebo se do potenciálního nebezpečí vrháte po hlavě?

Beran (21. března – 19. dubna)

Nezaleknete se sebemenší změny, jdete si tvrdě za svým. Proto jste také tak úspěšní. Něco jiného bychom mohli říci o vašem partnerském životě. Pokud partnera milujete, neustále máte strach, že vás opustí, a proto ve vztahu někdy neuděláte to, co byste chtěli.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nikdy se nezaleknete sebevětšího nebezpečí. Nehledíte na prob+lémy, které vás mohou na cestě za úspěchem potkat, a jdete dál, aniž byste se ohlíželi. Nikdo vás nepřesvědčí, abyste něco nedělali, a to ani váš strach, který rozhodně není velký, jedná se spíše o obavy.

Býků strach nepřekvapí
Býků strach nepřekvapí | Zdroj: StunningArt / Shutterstock

Blíženci (21. května – 21. června)

Strach vás rozhodně může zastavit ve vašem pokroku, a to hlavně z toho důvodu, že nechcete čelit nátlaku ze strany ostatních lidí. Pokud se vám zpočátku nedaří, na celou věc se vykašlete, protože ztratíte motivaci a necháte strach, aby vás ovládl.

Rak (22. června – 22. července)

Pokud máte jít na pohovor, účastnit se veřejné sešlosti či jinak interagovat s lidmi, existuje velká šance, že vás tam nikdo neuvidí. Proč? Protože vás ovládne strach, a nejvíce se právě bojíte toho, že budete někým odmítnuti.

Lev (23. července – 22. srpna)

Strach vás může donutit zdržet se pokroku, ale jen když mu to dovolíte. Váš největší strach je z nedocenění vaší osoby. Naštěstí se nestává často, že byste kvůli strachu něco neudělali, a je mnohem pravděpodobnější, že během strachu budete slovně napadat ostatní.

Panna (23. srpna – 22. září)

Rozhodně vás nic nezastaví v pokroku, možná tak na chvilku neúspěch. Díky neúspěchu ale vždy najdete efektivní cestu k úspěchu. Strach na vás nemá žádný vliv. Pokud se u vás objeví obavy, vždy brzy zjistíte, jak se jich rychle zbavit.

Váhy (23. září – 23. října)

Je silná pravděpodobnost, že vás strach zastaví v pokroku. Máte strach, co by na vaše rozhodnutí řekli ostatní lidé, a proto se stáhnete do své ulity a neuděláte nic. Možná provedete průzkum, zda něco máte udělat či nikoli, ale při jednom negativním ohlasu to neuděláte.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Bojíte se pouze toho, že lidé odhalí, jak se skutečně cítíte a jaké city ke komu chováte. To vám nebrání v pokroku. Jakmile si jdete za svými cíli, nikoho a ničeho se nebojíte. Strach z pohoršení či neúspěchu vlastně nikdy nepociťujete.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Máte strach z toho, že váš život a vaše činy bude ovládat někdo jiný. Pokud si myslíte, že váš pokrok k tomuto povede, zastaví vás, přestože se může jednat pouze o vaši domněnku. Jinak vás menší strach nezastaví.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vaše obava, že nejste dost dobří, abyste byli úspěšní, vás rozhodně nezastaví. Naopak, pokud tuto obavu pocítíte, tím větší bude vaše úsilí skutečně uspět. Víte, že jedině tvrdou prací se budete mít jednoho dne dobře a budete si moci dovolit to, co ostatní ne.

Věříte, že tvrdá práce přináší úspěch
Věříte, že tvrdá práce přináší úspěch | Zdroj: Ollyy/ Shutterstock

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Bojíte se, že vás člověk, kterého milujete, opustí a již s vámi nebude chtít mluvit. Tento strach vám znemožňuje učinit pokrok, pokud s vašimi plány tento milovaný člověk nesouhlasí, pravděpodobně je nikdy nenaplníte.

Ryby (19. února – 20. března)

Je téměř nevyhnutelné, že strach zabrání vašemu pokroku. Nemáte rádi stížnosti ostatních lidí a bojíte se konfrontace, nepříjemného rozhovoru. Pokud si myslíte, že vaše cesta za pokrokem bude poseta těmito nepříjemnostmi, vydáte se jinou cestou.