Andělská předpověď na pondělí: Panny musí být trpělivé, na Váhy čeká příležitost a Střelcům se zlepší zdraví

Andělská předpověď na pondělí: Panny musí být trpělivé, na Váhy čeká příležitost a Střelcům se zlepší zdraví Foto: AlenaMorgana / Shutterstock
Publikováno:
4 min

Pondělí je ideálním dnem pro nové začátky. Vaši andělé strážní k vám přichází s poselstvím, díky kterému můžete z tohoto pondělí vytěžit to nejlepší, a nepřipravit se tak o svou šanci. 

Kdo z nás nikdy neřekl onu známou větu „Od pondělí začnu.“? Může se jednat o dietu, odpočinek, zdravý životní styl nebo o jakoukoli jinou změnu ve vašem životě. Andělé strážní vám posílají poselství. Snaží se vám předat vzkaz a radu, jak v pondělí naložit s příležitostmi, které vám tento den přinese. Nemusí to sice vždy vypadat optimisticky, ale věřte, že vaši andělé na vás dávají pozor. 

Beran (21. 3. – 20. 4.) 

Kamael má pro vás vzkaz: Hojnost 

V pondělí se vám bude finančně skvěle dařit a jste předurčeni také k pracovním úspěchům. Nebojte se přijmout i náročnější pracovní úkoly a výzvy. Jste schopni je zvládnout a andělé jsou na vaší straně. 

Býk (21. 4. – 21. 5.) 

Hagiel má pro vás vzkaz: Jste připraveni 

V pondělí budete stát před úkolem, který pro vás není snadný a ze kterého máte velký strach. Zahoďte tento strach a pusťte se do úkolu s veškerou odvahou. Jste připraveni tento úkol bravurně zvládnout. 

Blíženci (22. 5. – 21. 6.) 

Rafael má pro vás vzkaz: Čekejte 

Nečinnost je občas tím nejlepším řešením. A právě to se vám potvrdí v pondělí. Nepouštějte se do žádných velkých akcí a raději si dopřejte dostatek času, během kterých necháte své názory a postoje uzrát. 

Nechte si své názory projít hlavou
Nechte si své názory projít hlavou | Zdroj: Leszek Glasner/ Shutterstock

Rak (22. 6. – 22. 7.) 

Gabriel má pro vás vzkaz: Ochotní lidé 

V pondělí si uvědomíte, že máte na své straně velkou spoustu skvělých lidí, kteří jsou ochotní vám za každou cenu pomoci. Důvěřujte těmto lidem a dejte jim vaši důvěru dostatečně najevo. 

Lev (23. 7. – 22. 8.) 

Michael má pro vás vzkaz: Nepravděpodobné 

Vaše obavy jsou sice přirozené a pochopitelné, ale naprosto zbytečné. Pravděpodobnost, že budou naplněny, jsou totiž naprosto minimální. Myslete raději více optimisticky, nepodléhejte panice a pracujte na svých cílech. 

Panna (23. 8. – 22. 9.) 

Rafael má pro vás vzkaz: Není vhodná doba 

Vaše přání se vám splní. Toto pondělí to ale ještě nebude. Nenastala totiž ještě ta vhodná doba. Váš anděl strážný potřebuje ještě nějaký čas, aby svůj záměr dotáhl k naprosté dokonalosti. 

Váhy (23. 9. – 23. 10.) 

Hagiel má pro vás vzkaz: Příležitost 

V pondělí se dočkáte příležitosti, na kterou již delší dobu čekáte. Je to pro vás obrovská šance. Kromě andělské podpory ale bude vyžadována také vaše snaha a pracovitost. 

Štír (24. 10. – 22. 11.) 

Asrael má pro vás vzkaz: Hledejte znamení 

Váš strážný anděl vám nemůže poslat dopis s jasnými pokyny. Ale může vám poslat znamení. Dívejte se pořádně kolem sebe a hledejte tato znamení, která vás dovedou ke štěstí. 

Hledejte znamení
Hledejte znamení | Zdroj: Creative Travel Projects/ Shutterstock

Střelec (23. 11. – 21. 12.) 

Zadkiel má pro vás vzkaz: Zotavení 

V pondělí se vám začne dařit po fyzické i psychické stránce mnohem lépe. Budete to ale vyžadovat také vaše úsilí. Udělejte něco pro své zdraví. Zaměřte se na zdravý životní styl a kvalitní spánek.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) 

Kassiel má pro vás vzkaz: Myslete pozitivně 

Negativní myšlenky vám mohou uškodit více, než si myslíte. Přitáhnou vám totiž do života negativní situace. Zkuste to obráceně a myslete naopak pozitivně. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.) 

Uriel má pro vás vzkaz: Požádejte druhé o pomoc 

Nemusíte být na vše sami. Když požádáte druhé o pomoc, neprojevíte tím svou slabost, ale naopak odvahu a ochotu učit se ze zkušeností druhých. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.) 

Asariela má pro vás vzkaz: Ano 

Váš anděl strážný vám dává zelenou. Vše, co si přejete, máte na dosah ruky. Vydali jste se na správnou cestu a pro zpochybňování a obavy teď není místo. 

Zdroj článku:
Autorský text