Odhalte skryté číslo v tomto ovocném matematickém příkladu do 40 vteřin

Odhalte skryté číslo v tomto ovocném matematickém příkladu do 40 vteřin Foto: Shutterstock
Publikováno:
2 min

V dnešním článku vás čeká další výlet do světa čísel a logiky. Čeká na vás výzva, která otestuje vaše matematické dovednosti a schopnost logicky uvažovat. Stačí se důkladně podívat na obrázek, spojit všechny střípky informací a odhalit skryté číslo.

Abyste úspěšně vyřešili tento IQ test, budete potřebovat nejen základní matematické znalosti, ale také logické uvažování. Přemýšlejte, ale rychle. Dnešní výzva totiž ověří, zda dokážete takovýto úkol vyřešit i pod časovým tlakem. Zaměřte se tedy na celý obrázek, postupně odkrývejte jednotlivá čísla a následně odhalte číslo, které skrývá otazník. K úspěšnému vyřešení nepotřebujete nic jiného než obrázek se zadáním. Držíme vám pěsti.

Odhalte skryté číslo

Odhalte číslo skryté za otazníkem.
Odhalte číslo skryté za otazníkem | Zdroj: Shutterstock

Doufáme, že jste si dnešní úkol užili, a že se vám podařilo přijít na správné řešení. Pokud jste našli skryté číslo, máte důvod k radosti a my vám gratulujeme! Pokud jste to stihli do 40 vteřin, můžete být na sebe hrdí. Jen málokdo dokáže tak rychle počítat. Jestliže vám řešení uniklo a nepřišli jste na správný výsledek, nic se neděje. Je důležité, že jste to alespoň zkusili. Pravidelně trénujte a vaše schopnosti se vám odvděčí.

Níže si zkontrolujte svůj výsledek.

Správný výsledek

Správný výsledek je číslo 79.
Správný výsledek je číslo 79 | Zdroj: Shutterstock

Vyzvěte své přátele, aby se také zapojili do této zábavné matematické výzvy. Sdílením se můžete naučit nové strategie a postupy. Učení a trénink naší mysli jsou klíčové pro udržení svěžesti a ostražitosti mozku. Nezapomeňte vyzkoušet i další podobné testy a cvičení, která jsou dostupná na našem webu.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text