Pirát našel další klíč k truhle s pokladem. Pomozte mu najít správnou truhlu do 30 vteřin

Pirát našel další klíč k truhle s pokladem. Pomozte mu najít správnou truhlu do 30 vteřin Foto: Cernecka Natalja / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Další z oblíbených hledacích výzev je tady. V tomto článku vás čeká další pirát, který našel jeden klíč k pokladu. Bude ale potřebovat s výběrem té správné truhly.

Na výběr budete mít šest truhlí, ale klíč pasuje pouze k jedné. Vaším úkolem bude zjistit, ke které truhli pirátův klíč patří. Celý úkol je však limitovaný časem. Na řešení budete mít 30 vteřin. Jestli se vám to zdá nemožné, můžete být klidní. Je to optimální čas, za který by jste měli být schopni tuho záhadu vyřešit. Nastartujte tedy své mozkové závity, nastavte časomíru a pusťte se do práce. 

Vyberte správnou truhlu

Vyberte správnou truhlu.
Vyberte správnou truhlu. | Zdroj: Cernecka Natalja / Shutterstock

Tak jak se vám zadařilo? Našli jste správnou truhlu, ke které bude pirátův klíč pasovat? Pokud ano, srdečně vám gratulujeme! A pokud jste to stihli do 30 vteřin, gratulujeme dvojnásob. Zámky byly ve velké většině dost podobné, takže najít ten správný nebylo lehké. Pokud se vám tedy nepovedlo vyřešit tuto výzvu, nezoufejte. Každý pokus je krokem k úspěchu.

Nyní se podívejte na správné řešení.

Správné řešení

Správné řešení.
Správné řešení. | Zdroj: Cernecka Natalja / Shutterstock

Nyní je čas sdílet tuto pirátskou výzvu s vašimi blízkými. Podobné vizuální úkoly, IQ testy a kvízy nejsou jen zábavou – mají pozitivní vliv na vaši mentální schopnost a paměť. Ať už jste úkol zvládli nebo ne, tato aktivita může posunout vaše myšlení a zábavu na novou úroveň. A nezapomeňte, že na našem webu můžete najít další zajímavé výzvy a kvízy, které vás pobaví.

Zdroj článku:
Autorský text