Andělský horoskop na středu: Býkům andělé přinesou lásku, Lvi si užijí zasloužené volno

Andělský horoskop na středu: Býkům andělé přinesou lásku, Lvi si užijí zasloužené volno Foto: Ironika / Shutterstock
Publikováno:
4 min

Blíženci, neváhejte tuto středu investovat nebo si alespoň zakoupit los! Milí Lvi, vy si pořádně odpočiňte a načerpejte energii na další pracovní dny a Panny by si měly počkat na vhodnou příležitost, než se dozví vše, co potřebují vědět. A co si andělé připravily pro ostatní znamení? Pojďme se společně s nimi podívat na vaši budoucnost.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Tuto středu si dávejte pozor zejména na emocionálně vypjaté situace. Pokud chcete něco někomu sdělit, v klidu si to promyslete, klidně si to napište na papír, hlavně se neunáhlete, tak vám radí váš anděl strážný. Až si budete jistí, že jste v klidu, teprve poté začněte řešit jednotlivé problémy. V opačném případě by to nemuselo dopadnout dobře.

Býk (21. 4. – 20. 5.)

Vaši andělé vám tuto středu přinesou klid, harmonii, lásku a pohodu. Co víc si jen přát? Užívejte si svůj volný čas tak, jak si přejete vy! Někoho nabíjí být obklopen přáteli a rodinou, někdo je raději sám s dobrou knihou. Zvolte si to, co je vám nejmilejší a dobijte si baterky.

Blíženec (21. 5. – 21. 6.)

Středa je přímo stvořená k tomu, abyste si urovnali veškeré své záležitosti, zejména ty materiální. Andělé vám radí, abyste tolik nelpěli na svém majetku a začali si více užívat. To však neznamená, že byste měli začít utrácet! Zkuste si projít své finance, začněte šetřit či investovat a uvidíte, že se k vám peníze jen pohrnou.

Rak (22. 6. – 23. 7.)

Máte před sebou středu plnou lásky. Partner vás překvapí něčím příjemným, na oplátku mu udělejte radost i vy. Andělé přejí i nezadaným, kteří ve společnosti potkají svou budoucí lásku a začne jim dlouhodobý a láskyplný vztah.

Lev (24. 7. – 23. 8.)

Všechny vaše plány vám vycházejí a vy si tak můžete užít zasloužené volno. Váš anděl ochránce je také příslibem nových financí, které se k vám dostanou. Pokud zrovna ve středu potkáte člověka mladšího, který vám nabídne pomoc, využijte ji, otevře vám to dveře k novým příležitostem.

Andělé vám mohou přinést lásku
Andělé vám mohou přinést lásku | Zdroj: Nikki Zalewski / Shutterstock

Panna (24. 8. – 23. 9.)

V oblasti lásky a citů buďte tuto středu raději opatrní a do ničeho se moc nepouštějte. Pokud máte pocit, že je před vámi něco tajeno, je to pocit oprávněný a může za to váš osobní anděl ochránce. Až budete připravení, vše se včas dozvíte.

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Konečně se rozhodnete a rozhodnete se správně. Nerozhodnost vás totiž trápila poslední dny, a nyní se vám konečně uleví. Váš anděl vám dodá nový příval energie a vy najednou můžete postupovat dál s čistým štítem! Kam se vydáte, bude záležet jen na vás!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Tato středa je přímo stvořená k tomu, abyste si ve svém životě „uklidil“". Každý to má jinak a podle vašeho anděla je vlastně jedno, zda si uklidíte fyzicky nebo sami v sobě. Zbavte se ale všeho špatného, nadechněte se a jděte dál!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Svět vám leží u nohou. Jste úspěšní a dále pokračujete v tom, v čem jste dobří. Vytrvejte a úspěch se brzy dostaví. Nezapomeňte však také odpočívat, abyste nebyli příliš ve stresu.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Andělé vám tuto středu zaručí dobrou náladu, energii, dobré zprávy, a hlavně budete svůj čas trávit s těmi, kteří jsou vám nejbližší. Usmívejte se a svět se na vás bude usmívat také!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Pokud se máte v něčem rozhodnout, tak nic neuspěchejte a v klidu si promyslete následující kroky. Andělé vám radí, abyste se nedívali do minulosti, ale pouze vpřed, jedině tak dosáhnete toho správného rozhodnutí. Pokud si stále nejste jistí, věřte svému vnitřnímu hlasu a vše bude v pohodě.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Díky vašim andělům vás čeká středa plná harmonie a radosti. Co takhle uspořádat nějakou oslavu pro rodinu nebo vaše nejbližší? Plánování vás bude bavit, a navíc budete mít radost z toho, že se vám oslava podařila a všichni byli moc spokojení. Někdy je dobré udělat něco pěkného pro své blízké.

Zdroj článku:
Autorský text