Nejzábavnější znamení zvěrokruhu

Nejzábavnější znamení zvěrokruhu Foto: View Apart / Shutterstock
Publikováno:
4 min

Bez zábavy by život neměl smysl. Někteří z nás dokážou pobavit na první dobrou. Existují ale i znamení, která tak zábavná nejsou a trávení času s nimi je spíše nuda. Mezi ty ale rozhodně nepatří nejzábavnější znamení zvěrokruhu. Těmi jsou nejenom střelci, ale i další znamení.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Za nejzábavnější znamení zvěrokruhu je díky důvtipu a chytrosti jednoznačně považováno znamení Střelce. Pokud jste se narodili v tomto znamení, pak jste optimističtí prakticky za jakékoliv situace. Lidé vás rádi vyhledávají, protože je s vámi legrace. Nezkazíte žádnou zábavu, a navíc dokážete i z nepříjemné situace vytvořit něco komického.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Jako Váhy jste zpravidla velmi společenským tvorem, který nezkazí žádnou zábavu. Z úsměvů a pozitivní nálady ostatních čerpáte svou energii. Mezi přáteli a známými lidmi jste často zářící hvězdou. Poněkud stranou se můžete držet v přítomnosti cizích lidí. Rychle se ale dostanete do formy a začnete hýřit svou pověstnou dobrou náladou plnou vtipných historek.

Blíženec (22. 5. – 21. 6.)

Zapomenout nesmíme ani na Blížence. Milujete být středem pozornosti a máte schopnost dělat si legraci ze svých přátel. Vždy ale víte, kdy jsou vtipy na účet ostatních ještě vhodné, a kdy byste je naopak mohli urazit. Stejně tak vám ale nedělá problém dělat si srandu sám ze sebe. Máte rádi sarkasmus a dokážete vyprávět zejména krátké příběhy. V těch delších se často zamotáte a může vzniknout nepříjemná a trapná situace.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Abyste se zalíbili lidem kolem sebe, snažíte se hýřit vtipem. Chcete být tím, koho lidé považují za vtipálka, v jehož společnosti se nikdy nenudí. Nejraději máte odlehčený a spíše méně inteligentní smysl pro humor. Rádi při vyprávění používáte gestikulaci a cizí vám nejsou ani legrační obličeje a grimasy. Při vašem vyprávění je tak škoda koukat na někoho jiného.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Středem pozornosti jsou rádi také lidé ve znamení Lvů. Chcete zaujmout své okolí. Posluchače si nejčastěji získáváte vyprávěním vtipů. Cizí vám ale nejsou ani příběhy plné nadsázky a pobouření. Legraci si dovedete udělat prakticky z jakéhokoliv tématu. Dopomáhá vám k tomu přirozený komediální talent. Pozor si však musíte dát na vhodnost vašich historek. Jen těžko rozpoznáváte hranici toho, co je vtipné a co již nevhodné.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Dlouhé rozhovory plné humory baví také Štíry. Ať už dáváte přednost jakémukoliv humoru, jste rozhodně veselá kopa. Pozor si však musíte dávat na to, abyste se nepustili do humoru plného urážek či nevhodných poznámek. Novým přátelům většinou trvá, než si na váš humor zvyknou. Poté ale váš zábavný projev budou milovat. A to i ti, kdo jsou proti černému humoru.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Jako Panně vám není cizí sarkasmus. Dokážete prolomit trapné mlčení a navodit příjemnou atmosféru. Jste vnímavým znamením, které snadno pozná příhodnost situace na ten či onen typ humoru. Ve společnosti se vám tak rozhodně vyhýbá jakékoliv faux pas. Panny mohou být zpočátku velmi nenápadné a ve společnosti nejisté. Po určité době se ale uvolní a lidé kolem nich začnou chápat jejich vytříbený smysl pro humor.

Další znamení ve společnosti zazáří až po určité době

Ostatní znamení zvěrokruhu se nám již do seznamu nevešla. Nemusíte však zoufat, neznamená to, že ani vy nejste zábavní. Většinou vám ale trvá delší dobu se ve skupině lidí rozkoukat. Třeba Vodnáři šíří humor a zábavu až po delší době. I další znamení jsou si ze začátku nejistá a raději se nechávají strhnout zábavou ostatních. Pro někoho je snadnější se ve společnosti nejdříve rozkoukat a až poté se zapojit do konverzace plné zábavy.