Tato znamení zvěrokruhu patří mezi největší nevěrníky

Tato znamení zvěrokruhu patří mezi největší nevěrníky Foto: Andrey_Popov / Shutterstock
Publikováno:
4 min

Můžeme chtít být věrní sebevíce, ale většina nevěrníků to již má v sobě. Poté se obhajují, že to vůbec nechtěli udělat. Může to být pravda. Použít to jako výmluvu je ale bláhové a většinou to celou situaci ve vztahu pouze zhorší. Představujeme vám hvězdná znamení, do nichž se nevěrníci rodí nejčastěji.

Než začneme, důležité je si uvědomit, že každý člověk je jiný. Najdeme-li zde své znamení, nemusíme být nevěrní. Nemusíme ani na nevěru pomyslet. Vše záleží pouze na nás samotných. V očích některých lidí však budeme navždy nevěrní, a nemusíme se ničím provinit.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vždy jdete cestou dosud nepoznanou a rádi experimentujete. Je vysoce pravděpodobné, že alespoň jednou v životě podvedete, pokud si nedáte dostatečný pozor.

Také toužíte po svobodě, a pokud se v současném vztahu dusíte, můžete zatoužit po cizím objetí, přičemž nemusí skončit pouze u toho, aniž byste věděli, jak se to stalo, a to doslova – obzvláště požijete-li alkohol. Vlastně máte nejvyšší šanci ze všech znamení zvěrokruhu, že podvedete svého partnera.

Beran (21. března – 19. dubna)

Jednáte příliš často impulzivně, což se vám zejména v oblasti věrnosti nemusí nutně vyplatit. Ba naopak, náhle se rozhodnete, že váš partner není tak dokonalý, a problém je na světě. Aniž si to uvědomujete, jste ve vztahu často bezohlední, což způsobí potíže v komunikaci s partnerem, a vy si můžete myslet, že za všechno může váš partner, který si vás neváží. Pokud potřebujete větší intimitu, než vám partner dokáže nabídnout, nebo se ve vztahu nudíte, můžete tíhnout k nevěře.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Opravdu rádi flirtujete a zároveň toužíte po své vlastní svobodě. K závazku se uchylujete minimálně, pokud vás partner opravdu nadchne. To ovšem neznamená, že mu zůstanete věrní (ani to neznamená, že mu věrní nebudete).

Pokud ve vztahu nepociťujete tu osobní svobodu, po níž toužíte, začnete hledat něco jiného, či někoho jiného, obzvláště pokud ztratíte důvěru ve vztah a již si nemyslíte, že by bylo možné se současným partnerem zůstat.

Váhy (23. září – 23. října)

Vaše touha po společnosti ostatních lidí vás může stát vztah, pokud své mysli dovolíte, aby experimentovala. Nemáte takovou pravděpodobnost nevěry jako výše uvedená znamení, avšak stát se to může, hlavně z toho důvodu, že opravdu rádi experimentujete.

Obzvláště pokud vás váš partner není schopen ocenit nebo máte takový pocit, můžete jít záměrně hledat někoho jiného, někoho, kdo váš talent i píli ocení. Do karet vám nehraje ani to, že vždy víte, co říci ostatním, aby se cítili lépe, jste proto velmi charismatičtí.

Ryby (19. února – 20. března)

Možná se divíte, že je v tomto článku zmínka právě o vašem znamení zvěrokruhu. Nemáte tendenci myslet na nevěru, pokud vám váš partner rozumí. Někdy se ale stane, že ve vztahu nejde všechno hladce, a vy máte tendenci si začít okamžitě myslet, že vás partner již nemiluje a že si určitě našel nebo najde někoho jiného. Proto můžete začít hledat útěchu a porozumění u jiného člověka, ovšem můžete zajít i do větší intimity.

Alternativně byste se mohli se svým partnerem rozejít, ale pravděpodobně to nikdy neuděláte, poněvadž nechcete zranit partnerovy city. Další důležitou informací je ta, že vás lze opravdu snadno ovlivnit, tudíž pokud jste ve své rodině či okolí byli svědky nevěry, do jisté míry vám přijde normální. Pravděpodobně ji před svým partnerem budete skrývat, budete se za ni stydět a bude vás pronásledovat možnost, že to váš partner zjistí a bude velmi nešťastný.