Andělský horoskop na víkend: Kozorohy doslova obklopí láska, Štíři by měli začít trochu šetřit

Andělský horoskop na víkend: Kozorohy doslova obklopí láska, Štíři by měli začít trochu šetřit Foto: AlenaMorgana / Shutterstock
Publikováno:
4 min

Lvi si po dlouhé době konečně zaslouží klid a odpočinek, Střelcům brzy nastane nová kapitola v životě a Vodnáři se s chutí pustí do nových projektů. Pojďte se společně s námi podívat, co nového vám přinesou andělé.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Nelpěte tolik na majetku a na materiálních věcech. Nebojte se, budete zajištění natolik, abyste si mohli dovolit vyrazit na dovolenou, večeři i do kina. Peníze si k vám následující dny samy najdou cestu. Neznamená to však, že byste měli utrácet! Využijte každé příležitosti k tomu poznávat svět kolem sebe.

Býk (21. 4. – 20. 5.)

O víkendu se můžete těšit na dostatek energie a zlepšení vašeho zdravotního stavu. Vyrazte si do přírody a načerpejte sluneční paprsky, které vám zvednou náladu. Andělé vám do cesty přinesou i novinku v podobě výhry nebo lehce nabytých peněz.

Blíženec (21. 5. – 21. 6.)

Máte nějaké problémy nebo aktuálně něco řešíte? Andělé vám radí, abyste se a to podívali z jiného úhlu pohledu a zjistíte, že vše má své řešení. Chce to jen trochu odvahy a kreativity, abyste obrátili své myšlení, pak se vše lehce urovná.

Rak (22. 6. – 23. 7.)

Abyste uspěli, musíte si být jistí na 100 %. Vaši andělé strážní vás podpoří ve vašich plánech, ale musíte je mít opravdu velice dobře promyšlené a do posledního detailu naplánované. Je jasné, že ne vždy se vše dopředu naplánovat dá, a tak je potřeba mít i záložní plány!

Lev (24. 7. – 23. 8.)

Váš andělíček vám zajistí klidný a úspěšný víkend. V práci se vám vše daří, a tak si zasloužíte odpočinek. Relaxujte podle svého uvážení. Kdo je aktivní, vyrazte na kolo nebo výlet do přírody. Kdo miluje klid, přečtěte si hezkou knihu nebo si zajděte na masáž. Zasloužíte si to!

Panna (24. 8. – 23. 9.)

Také vás často trápí nerozhodnost? O tomto víkendu budete přesně vědět, co chcete dělat a zažít. Váš anděl vám k tomu dopomůže a rozhodnete se správně. Pozor si však dejte na své emoce, abyste si kvůli nim zbytečně nezkazili dny volna a odpočinku.

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Tento víkend vám andělé předpovídají klid, mír a harmonii. Nic vás nebude trápit, všechny spory a překážky jste zvládli urovnat během týdne, a tak si zasloužíte odpočívat. Se svým partnerem zažijete chvilky pohody, pro nezadané se může objevit někdo, kdo vás opravdu velice zaujme, využijte tedy této příležitosti.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Měli byste začít trochu šetřit a některé peníze si uložit stranou nebo je vložit na spoření, jelikož v budoucnu se vám budou hodit. Okolí vás bude obdivovat pro vaše schopnosti a nadšení. Dejte si však pozor na lidi, kteří by toho chtěli zneužít.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Brzy nastane nová kapitola všeho života a záleží jen na vás, jakým směrem se bude ubírat. Nyní stojíte na pomyslném rozcestí a je potřeba se rozhodnout. Vaši andělé, kteří vás bedlivě pozorují, vám doporučují obrátit se do své minulosti a poučit se z ní.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Láska vás doslova obklopí. Zadané páry zažijí vzkříšení vztahu, zajděte si na romantickou večeři nebo si užijte romantický piknik. Jestli jste single, neváhejte a vyrazte do společnosti. Je totiž velká šance, že potkáte toho pravého partnera pro život.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Nápady, vize, myšlenky, to všechno k vám o víkendu bude samo připlouvat a vy nebudete téměř vědět, co dřív. Andělé vám dodají inspiraci, která vás doslova nakopne a probudí ve vás chuť k životu. Plánujte a sněte!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Váš anděl strážný vám propůjčí dar komunikace. Pokud tedy potřebujete něco osobně vyřešit, je pro to ta nejvhodnější doba, jelikož vám to vyslouží zásadní změny ve vašem životě. Veškerou práci budete dělat s radostí a je na vás vidět, že vás to i baví! 

Zdroj článku:
Autorský text