Když osud odměňuje. Těmto 6 znamením se bude do konce roku už jen dařit

Když osud odměňuje. Těmto 6 znamením se bude do konce roku už jen dařit Foto: agsandrew / Shutterstock
Publikováno:
4 min

Ačkoliv se rok 2023 blíží do své poloviny, čeká nás ještě celá řada výzev, kterým budeme před koncem roku čelit. Někomu se pak bude dařit více, někomu zase méně. Kterým znamením bude štěstěna nakloněna nejvíce?

Osud v roce 2023 do značné míry ovlivňuje planeta Jupiter, která tak řídí celou řadu znamení. Jeho síla pak způsobuje, že letos zažíváme tzv. smaragdový rok, kdy o štěstí není nouze. Jak už to ale v životě bývá, někomu je do vínku naděleno více než jinému. Kdo tedy z Jupiterovy pozice na hvězdné obloze bude letos profitovat nejvíce?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Štěstí se na vás letos obrátí zejména po stránce přátelství, ale také financí. Budete mít celou řadu příležitostí k tomu rozšířit váš rodinný rozpočet. V osobním životě pak budete překypovat energií a sebevědomím, které spolu s tou nezbytnou trochou štěstí zajistí, že se vám bude vše dařit. Díky tomu se možná odhodláte k věcem, na které jste již několik let neúspěšně sbírali odvahu. Když se vám na této cestě podaří získat nějaké peníze navíc, bude to pro vás příjemný bonus.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

V tomto roce vás čeká celá řada výzev, odměny za jejich splnění však budou stát ve všech směrech za to. Největších úspěchů se dočkáte zejména v oblasti vaší kariéry. Jakmile se vám ale začne dařit v práci, bude se vaše pohodová nálada přenášet i do rodinných a milostných vztahů. Spokojenost, která bude vaše úspěchy doprovázet, způsobí, že na sebe budete patřičně – a zasloužené – pyšní.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Rok 2023 pro vás bude tím skutečně šťastným rokem, na který jste už poměrně dlouho čekali. Čeká na vás spousta důležitých změn, takže se připravte, že ještě do konce roku toho dost zažijete. Do léta na vás také čekají příjemné zážitky v oblasti lásky. Zbytek roku pak čekejte spíše finanční úspěchy, které však stále dokáží vykouzlit úsměv na vaší tváři.

láska mezi mladýmí lidmi
Láska mezi mladými lidmi | Zdroj: Rawpixel.com / Shutterstock

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Letos se budete cítit skutečně skvěle. Najdete svou ztracenou sebedůvěru, která způsobí, že podobně jako fénix povstanete z popela a vyrazíte na novou cestu vstříc životním cílům. Rok 2023 pro vás bude zejména rokem rozvíjejících se rodinných a přátelských vztahů. Do vašeho života letos vstoupí nová známost, ze které se díky vašemu štěstí velmi pravděpodobně vyklube láska na celý život. Oblast kariéry je trochu nejistá, bude totiž hodně záležet na tom, jak se k celé situaci postavíte. Za tvrdou práci vás však čeká náležitá odměna.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Astrologové vám letos dávají největší šanci na úspěch, a to prakticky ve všech aspektech vašeho života. Bude se vám dařit na poli osobních i rodinných financí, které budou katalyzátorem vaší radosti.

Pokud jste si v první polovině roku stanovili nějaké cíle, velmi pravděpodobně se ještě letos splní. Ať už tedy toužíte po novém autě či bydlení, štěstěna vám bude stát po boku. S úspěchem na poli osobního života pak přenesete nový elán i do toho pracovního. Nezapomínejte však na lásku k vašemu partnerovi. Můžete být vystaveni zkouškám v oblasti věrnosti, které mohou vaši lásku zocelit, či naopak způsobit její rozpad.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

I Štírům se letos poštěstí obklopit se úspěchy a pozitivními událostmi. V první řadě se připravte na příval poměrně značného množství peněz. Ty přijdou buď z rodinného dědictví, výhry v loterii, nebo díky povýšení v práci. Možné je také, že se dočkáte kombinace všech těchto radostí. Díky unikátní pozici planet na hvězdné obloze bude posílen i váš milostný vztah. Část z této radosti jste již mohli pocítit začátkem roku, tato jízda však zdaleka nekončí. Chopte se tedy příležitosti a vyždímejte ze svého štěstí vše, co se jen dá!