Andělský horoskop na týden: Býci by si měli dát pozor na své kolegy, Berany čeká úspěch

Andělský horoskop na týden: Býci by si měli dát pozor na své kolegy, Berany čeká úspěch Foto: Zwiebackesser / Shutterstock
Publikováno:
4 min

Těšíte se na tento týden? Stále ještě nevíte, co budete dělat? Nechejte se inspirovat svými anděli strážnými. Blíženci si budou tento týden užívat život plnými doušky, Raci již delší dobu potřebují změny a Lvi se konečně poučí ze svých chyb!

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Vaši andělé strážní vám tento týden přinesou úspěch, a vám se tak naplní všechny vaše plány. Andělé kladou tento týden důraz zejména na citové vztahy, a tak se můžete těšit zejména na to, že potkáte někoho ze své minulosti nebo osobu vám zcela neznámou, se kterou navážete užší vztah. Nebo že by zde vzkvétala nová láska?

Býk (21. 4. – 20. 5.)

Zejména v zaměstnání byste si měli dát pozor na své kolegy. Někteří s vámi nemají úplně ty nejčistější úmysly, chtějí vám přebrat projekty, a tak si dobře hlídejte své soukromí. Váš anděl totiž tento týden varuje před lstí a záludností. Svého anděla byste samozřejmě měli poslouchat, a tak se dobře dívejte kolem sebe.

Blíženec (21. 5. – 21. 6.)

Buďte sami sebou, odvažte se a žijte život plnými doušky! Andělé vám samozřejmě ve všem pomohou. Zkuste objevit něco nového, nové koníčky, zájmy, sporty a vrhněte se do toho po hlavě! Uvidíte, že se vám to bude líbit. Nikdy není pozdě začít s něčím novým.

Rak (22. 6. – 23. 7.)

Cítíte, že již delší dobu potřebujete nějakou změnu? Neváhejte a uskutečněte ji! Nebaví vás práce? Chcete jít jiným směrem? Přestat se svými zlozvyky nebo ukončit vztah? Teď je pro to ten nejlepší čas. Andělé vás podrží ve vašem rozhodnutí. Využijte tedy jejich přízně!

Lev (24. 7. – 23. 8.)

Je nejvyšší čas poučit se ze svých vlastních chyb. Andělé vás k tomu konečně donutí a uvidíte, že se vám neskutečně uleví. Začne se vám dařit v osobním i profesním životě! Tento týden na vás čeká štěstí doslova na každém kroku.

Panna (24. 8. – 23. 9.)

Andělé vám tento týden dodají neskutečnou tvořivost. Pokud se vám podaří vytrvat, nebudete mít problém dokončit všechny vaše sny a plány, a to jak v práci, tak i v osobním životě. Pusťte se tedy do toho, na čem vám opravdu záleží!

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Zamyslete se, zda opravdu zvládáte vše, co jste si naložili na svá záda. Andělé vám radí, jestli náhodou nechcete někde něco ubrat ze svých povinností, abyste se pak nezhroutili a nevyhořeli. Zkuste změnit své myšlení a připravit se na nový začátek.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Plánujte! Pokud budete dostatečně dlouho dopředu plánovat, všechno vám vyjde. Netýká se to jen vašeho profesního života, ale také osobního. S partnerem si zkuste najít nějaké společné zájmy a buďte více spolu, prospěje vám to.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Andělé vás donutí přemýšlet nad svým dosavadním životem, zda jste s ním spokojeni či nikoli. Pokud chcete docílit nějakých změn, je pro to teď ta nejvhodnější příležitost. Nastává chvíle pro zlepšení ve vašem životě, tak ji nepropásněte. Využijte andělské moci naplno.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Vaši andělé vám tento týden přinesou úspěch a materiální zabezpečení. Pokud jste na tom dobře, zamyslete se, zda se byste někomu ve vašem blízkém okolí nemohli pomoci. Vžijte se do role mecenáše, je to krásný pocit, a vše se vám vrátí.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

V práci i v osobním životě jste hrozně nerozhodní! Váš anděl strážný vám doporučuje, abyste s tím něco udělali a konečně se rozhodli. Nenechávejte ostatní, aby se vměšovali do vaší práce a v rodině si vyjasněte všechny nesrovnalosti.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Kouzelný vliv andělů vás doslova nabije energií, a tak byste toho měli naplno využít. A jak? Dokončete své projekty, vyjasněte si milostné vztahy a užívejte si života. Pozor však na náhlá milostná vzplanutí, nemuselo by to skončit dobře.

Zdroj článku:
autorský text