Dalších 7 dní bude naprosto klíčových pro tato znamení zvěrokruhu

Dalších 7 dní bude naprosto klíčových pro tato znamení zvěrokruhu Foto: tomertu / Shutterstock
Publikováno:
4 min

V následujících sedmi dnech by Berani měli prozkoumat své vnitřní „já“ a více se otevřít okolnímu světu, Blíženci jsou varováni před ustrnutím v životě a Ryby by měly být tento týden velice opatrné a hlídat si svá záda.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Váš osud vás bude nabádat k hlubšímu prozkoumání svého vnitra. Rozlučte se již se vším starým, se vším, co ve svém životě již nepotřebujete zahoďte a dejte příležitost novým věcem. Poznávejte svět, vyměňujte si zkušenosti se svými známými a s partnerem si najděte nějaké společné zájmy.

Býk (21. 4. – 20. 5.)

Nepřetvařujte se a odhoďte masku, kterou nosíte. Vy takoví nejste, takže se do této role ani nestavte. Ukažte lidem kolem sebe, co všechno dokážete. Nepodceňujte se a dělejte to, co vás baví! Následujících sedm dní bude pro vás naprosto klíčových v tom, pokud budete chtít změnit svou budoucnost.

Blíženec (21. 5. – 21. 6.)

Následující dny pocítíte jakési ustrnutí a zastavení. Nenechejte se ovlivnit svou špatnou náladou, a naopak se pokuste všechno obrátit a berte to jako příležitost k novým začátkům. Konec něčeho totiž znamená začátek něčeho nového.

Rak (22. 6. – 23. 7.)

Vesmír stojí při vás, takže se tento týden chopte příležitosti a změňte vše, s čím ve svém životě nejste moc spokojení. Zároveň ale nic moc neřešte a nechávejte se unášet příležitostmi, které vás obklopují. Dařit se vám bude zejména v pracovním prostředí.

Lev (24. 7. – 23. 8.)

Stres se na vás navalí a dostaví se pocit, že jste si na svá bedra naložili příliš mnoho. Doporučujeme vám, abyste ze svého hektického života ubrali něco málo a uvidíte, že se vám brzo velice uleví. Nezapomínejte na to, že musíte také trochu odpočívat, jinak se nervově zhroutíte.

Panna (24. 8. – 23. 9.)

Tento týden se můžete těšit na obrovský příval energie, který vás popožene k dosažení cílů, které jste si tento týden předurčili. V partnerském životě dosáhnete harmonie a splynutí, dařit se vám bude i na poli pracovním. Těchto sedm dní pro vás bude opravdu velice úspěšných.

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Říká se, že peníze nejsou všechno, ale k tomu, abyste byli naprosto spokojení, je samozřejmě potřebujete. Následující dny budete řešit zejména hmotné a majetkové záležitosti. Zkuste tyto dny naplno využít a soustředit se tento týden zejména na své finance a úspory.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Poslouchejte svůj vnitřní hlas a důvěřujte mu. Radíme vám, abyste se do ničeho nenechali tlačit a rozhodovali se jen sami za sebe. Důvěřujte své intuici a svému srdci, a tak následující dny docílíte všeho, co si jen budete přát.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Tento týden byste rozhodně neměli odmítnout pozvání do společnosti. Čeká vás totiž překvapení v podobě setkání se starou známostí. Zkuste si naplánovat výlet, rodinnou večeři, kino nebo dovolenou s přáteli. Ke svému okolí buďte přátelští a otevření.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Abyste zažili úspěch, musíte trochu zariskovat. Váš osud vám radí, abyste podstoupili toto riziko, jelikož se vám opravdu vyplatí. Buďte otevření všem změnám a všemu novému. Rozhodně nedělejte žádné změny ve vztazích, nemuselo by se vám to vyplatit.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Následujících sedm dní budete plní nadšení a nabití energií. Pozor si však dejte na náhlé milostné vzplanutí. Dobře si promyslete, zda vám za to opravdu stojí nebo nikoli. Nezadaní si mohou užít, ale tento vztah nebude mít žádnou budoucnost. Zadaní by o tom neměli ani uvažovat. Pokud tak učiníte, budete to mít velice negativní dopad na váš současný vztah.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Obezřetnost, to je to, na co byste se měli příštích sedm dní soustředit.  Dejte si tedy tento týden pozor na všechno a na všechny. Možná přijde i nějaká špatná zpráva či odloučení, berte to však jako novou příležitost zkusit ve svém životě něco nového.

Zdroj článku:
Autorský text