5 největších smolařů v lásce jsou tato znamení

5 největších smolařů v lásce jsou tato znamení Foto: wk1003mike / Shutterstock
Publikováno:
4 min

Bohužel ne každý může mít štěstí v lásce. Existují však znamení, která patří mezi opravdu velké smolaře, co se týče vztahů. Pojďte se podívat, zdali náhodou mezi nimi nefiguruje i vaše znamení.

Láska je mocná čarodějka a je kořením života. Avšak určitá znamená jsou předurčena k tomu, aby měla s hledáním a udržováním si lásky problémy. Která to jsou? To se dozvíte v následujících řádcích, kde si představíme největší smolaře v lásce. Ale nebojte se, štěstí se nakonec může usmát na každého.

Štír (24. 10. až 22. 11.)

Znamení, po kterém začne na první pohled toužit každý, je ale paradoxně největším smolařem v lásce. Jestliže jste Štír, tak pro vás není příliš obtížné svést vytouženého partnera, avšak v samotném vztahu se velmi rychle začne projevovat vaše smůla v lásce – z neustálého tlaku vyvoleného okolím i vámi samotnými láska chřadne a postupně se vztah stává nezajímavým. Pohled na pokažený vztah netěší, a proto se často vydáte hledat nové štěstí jinam. Zkrátka jde o takový začarovaný kruh.

Je také potřeba se pozastavit na tím, že spoustu času a energie promarňujete na ostatní věci, kariéru, přátele, kreativitu, a na lásku vám pak toho zbývá už málo. Do karet nahraje ani skutečnost, že se bojíte vážného vztahu – jakmile vám někdo oznámí dalekosáhlé plány, tak se zaleknete. Nejedná se tedy pouze o smůlu ve vztazích, ale budete potřebovat zapracovat i na své zodpovědnosti pro udržení dlouhodobého vztahu.

Vodnář (21. 1. až 20. 2.)

Co se týče lásky a vztahů, tak Vodnáři jsou magnetem na smůlu. I když to tak zprvu nemusí vypadat a vše se může zdát idylické, tak si pokaždé vyberete toho nejnevhodnějšího partnera. Snažíte se být za dobře se všemi, avšak často si nevšimnete, že váš potencionální vyvolený protějšek prochází kolem. Astrologové tedy radí věnovat se zájemcům podrobněji a být ve výběru partnerů selektivnější.

Ačkoliv i když je proces svádění pro vás nakonec s nevhodným partnerem nezapomenutelným a zajímavým zážitkem, ke štěstí vás prostě nikdy nedovede – na to je potřeba myslet. I v lásce tedy využijte jedny z vašich hlavních charakterových zbraní, cílevědomost a píli.

Rak (22. 6. až 22. 7.)

Raci jsou posedlí myšlenkou najít tu pravou a jednu jedinou lásku v životě. Proto se spousta kandidátů uchází o vaše srdce marně, neboť se vám nezdají jako vhodní potencionální partneři, a vy si stále myslíte, že to nejlepší je teprve stále před vámi. A to bohužel ne vždy musí být pravda. Navíc nutno podotknout, tak jako magnet přitahujete gaunery, jež vás láskou opravdu zahrnout nedokáží.

Zkrátka až chorobně se snažíte posuzovat všechna pro a proti vyvoleného – dáváte tedy často přednost logice před city. To vám často znemožňuje vidět vhodného kandidáta a zažít skutečně láskyplné pocity. Navíc absolutně nedáváte na rady ostatních. 

Býk (21. 4. až 21. 5.)

Hvězdy vám nadělily přitažlivost, sexualitu a moudrost, což z vás činí poměrně romantické a tajemné znamení, jehož záhadu chtějí rozluštit i ti nejotrlejší skeptici. Avšak ve vztazích se vám nedaří, a to obvykle kvůli vašim chybám. Zkrátka jakožto Býk si často dokážete vše zničit sám. Jak je to možné? V poznání pravé lásky vám brání negativní vlastnosti, které jsou pro vaše znamení dosti typické. Mezi ně patří kupříkladu chamtivost, sebestřednost a pomstychtivost.

Nemluvě o tom, že prioritou číslo jedna je pro vás uspět ve finančním světě, což vás ale může oddělit od spokojeného osobního života. Prostě přílišná ambicióznost vám může v lásce dost škodit. Nikdo nechce chodit s lakomým člověkem či tím, který staví svou kariéru před zájmy partnera.

Panna (23. 8. až 22. 9.)

Jde o jedno z nejvíce emocionálních znamení zvěrokruhu. I když se vám váš vztah zdá harmonický a slibný, tak jeho rozvoji vám mohou zabránit dva aspekty. Za prvé jste od přírody monogamní a po přestávce po předchozím vztahu je pro vás obtížné se psychicky zotavit. Ke svému současnému partnerovi tedy nemusíte mít tolik důvěry, kolik by bylo pro spokojený vztah potřeba. Za druhé, Panny jsou zvyklé rozdávat štěstí i jiným lidem a ve vztahu občas projevovat lhostejnost. To partnera dokáže odpudit, a to i přes přetrvávající přitažlivost.

Problém je i to, že si partnera idealizujete, což je špatně. Nevšímáte si jeho nedostatků a zároveň zapomínáte na své touhy a potřeby. Zkrátka někdy všechny výhody vyvoleného nejsou realitou, ale pouhým výplodem vaší fantazie.