Tři znamení, která si užijí měsíc plný lásky. Blíženci posunou vztah dál, Střelce potěší pocit zamilovanosti

Tři znamení, která si užijí měsíc plný lásky. Blíženci posunou vztah dál, Střelce potěší pocit zamilovanosti Foto: LilKar / Shutterstock
Publikováno:
4 min

Léto se kvapem blíží a s ním i spousta nových zážitků, výletů, společenských akcí a nových lidí, kteří nám vstupují do života. Může se mezi nimi najít také vaše nová láska. Pokud už svou lásku máte, získáte třeba úžasné přátele, kteří vás budou motivovat a povzbuzovat.

Na lásku se dnes ale podíváme trochu blíže. Zeptali jsme se tarotových karet, na která tři znamení čeká opravdu nádherný měsíc, který bude plný lásky, romantiky a společných chvil. O která znamení se jedná? Našli jste se mezi těmito třemi šťastnými znameními a chcete vědět, na co konkrétně se můžete těšit? Potom čtěte dále.

Blíženec (22. 5. – 21. 6.)

Šestka holí

Tento měsíc pro Vás bude měsícem obrovských oslav. Jedná se především o oslavy metaforické, a to oslavu vašeho nádherného vztahu. Pro někoho se samozřejmě může jednat o vztah současný. Nezadaní Blíženci ale konečně potkají člověka, který se stane láskou jejich života. Možná tohoto člověka už dokonce znáte a váš vztah se promění z přátelského právě na ten partnerský.

Ať patříte do skupiny zadaných nebo těch, kteří na svou lásku teprve čekají, máte se na co těšit. Od svého partnera se dočkáte velkého uznání. Dá vám velmi jasně najevo, jak skvělou osobou v jeho očích jste. Bude vás velmi obdivovat a společně zatoužíte posunout váš vztah o krůček dál. Někteří z vás se tak mohou dočkat dokonce nabídky k sňatku. Pokud si chcete své partnerské štěstí udržet, zaměřte se ale také na své chování a projevy lásky.

Odložte hrdost a nesnažte se být za každou cenu vítězem každé situace. Naučte se naslouchat a nebojte se dělat ve vašem vztahu kompromisy. To je totiž ta nejlepší cesta ke spokojenému vztahu.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Zamilovaní 

Následující měsíc budete prožívat nádherné chvíle. Se svojí láskou si budete připadat, jako byste byli opět na střední. Láska prostoupí vaše celé srdce, tělo i duši. Motýlci v břiše budou u vás opět na denním pořádku. Budete se těšit na každou společnou chvíli. A naopak každá chvíle, kterou zrovna nebudete trávit spolu, pro vás bude náročná a budete mít pocit, že jste neúplní. Využijte tohoto stejného naladění a pokuste se naplánovat spoustu společných aktivit.

Můžete vyrazit společně do přírody, za kulturou, na romantické víkend nebo krásnou dovolenou. Získáte tak spoustu nových společných vzpomínek a utužíte váš vztah. Díky těmto zážitkům k sobě budete mít ještě blíž, a především lépe poznáte jeden druhého, potřeby a touhy vaší lásky a posílíte také vzájemnou důvěru.

Dejte si ale pozor, abyste nebyli hlavou až příliš v oblacích. Nezavírejte oči před případnými problémy a zapracujte na pevných základech tohoto vašeho vztahu. Věnujte se více komunikaci a naslouchání. Právě ta vám pomůže vybudovat velmi krásný a pevný vztah. 

Ryby (21. 2.  – 20. 3.) 

Věž

Další měsíc pro Vás bude velmi překvapivý, možná dokonce i šokující. Vaše vztahy totiž projdou obrovskou změnou a na konci měsíce již nebude nic takové, jako to bylo na jeho začátku. Ze začátku budete možná trochu vyděšení nebo smutní. Může se totiž stát, že přijdete o vztahové jistoty, které jste měli doposud.

Pro někoho to dokonce může znamenat konec současného vztahu. Není ale důvod k obavám. Říká se, že všechno špatné v našem životě se děje z nějakého důvodu a my nakonec zjistíme, že nás tyto zdánlivě nepříjemné události přivedly k ještě většímu štěstí. A u vás to bude tentokrát platit dvojnásob. Vše přijde jako blesk z čistého nebe a vy konečně získáte lásku svého života, o které jste již dlouho snili. Může se jednat o velmi nečekané vyřešení problémů ve vašem současném vztahu.

Velmi pravděpodobné ale také je, že poznáte člověka, který vám naprosto změní život a vy se zamilujete na první pohled. Nebojte se toho, co vás čeká, a přijměte změny s otevřenou náručí. 

Zdroj článku:
Autorský text