Velký horoskop lásky na nejbližší dny: Raci se dočkají silného spojení, Ryby budou bojovat za lásku

Velký horoskop lásky na nejbližší dny: Raci se dočkají silného spojení, Ryby budou bojovat za lásku Foto: Billion Photos / Shutterstock
Publikováno:
4 min

Láska bude velkým tématem pro většinu znamení zvěrokruhu. Co v lásce potká právě vás? Budete se cítit milovaní, nebo na vás čekají naopak krušné chvíle? 

Láska je mocná čarodějka, říká se. Bez lásky sice přežijeme, ale buďme upřímní, není nad to, když máme vedle sebe milující osobu, která je nám vždy oporou, chápe naše potřeby a respektuje naši osobnost. Ne vždy ale máme to štěstí a máme takového člověka ve svém životě. A i když jsme to štěstí měli, i tak mohou náš vztah zahalit mraky. Jak se bude v nejbližší době dařit v lásce jednotlivým znamením? Na to si posvítíme v následujících řádcích.

Beran (21. 3. – 20. 4.) 

Kolo štěstí 

Do vašeho vztahu výrazně zasáhne osud. Stanou se události, které nedokážete ovlivnit. Za to ony dokážou velmi výrazně ovlivnit váš vztah. Bohužel, ne vždy to musí být v pozitivním slova smyslu. Konečně se ale dostanete z mrtvého bodu a váš vztah se posune na jinou úroveň. 

Býk (21. 4. – 21. 5.)  

Sedmička pentaklů

V lásce se vám příliš dobře dařit nebude. Čekají na vás hádky a spory. Ve vašem vztahu se totiž objeví určité problémy, které vás nepříjemně rozhodí. Hádky ale nejsou vhodným řešením. Dopřejte si čas, uklidněte své emoce a nechte některé věci plynout. Situace se brzo vyřeší sama a hádky vše jen zbytečně prodlouží. 

Rak (22. 6. – 22. 7.) 

Hvězda 

V následujících týdnech se vaše láska ponese především na vlnách duchovního spojení, porozumění a náklonosti. Zaměřte se především na upřímnou komunikaci. Díky ní se váš vztah zlepší po všech stránkách. Pozadu nezůstane ani váš intimní život, který vám bude dělat po dlouhé době opět radost. 

Lev (23. 7. – 22. 8.) 

Král mečů

Čekají vás nepříjemné pocity, že vás váš partner dostatečně nemiluje, protože nedává svou lásku nijak najevo. Tento pocit ale nebude oprávněný. Vaše polovička vás miluje z celého srdce. Buďte k němu upřímní a svěřte se s tím, co vás trápí. 

Panna (23. 8. – 22. 9.) 

Osmička holí 

Dočkáte se velmi krásných dní. Nezadané Panny potkají člověka, do kterých se zamilují na první pohled. Ty, které už svou lásku našly, prožijí nový příval energie ve vztahu a budou si připadat stejně zamilované, jako na začátku vztahu. 

Váhy (23. 9. – 23. 10.) 

Rytíř mečů

Následující dny vaší lásce příliš přáno nebude. City k vašemu partnerovi poněkud ochladly a vy toužíte spíše po flirtu, vášni a dobrodružství než po stabilní jistotě v dosavadním vztahu. Uvědomte si ale, co je pro vás do budoucna opravdu důležité. 

k
Panny se dočkají velmi krásných dní | Zdroj: YAKOBCHUK VIACHESLAV / Shutterstock

Štír (24. 10. – 22. 11.) 

 Desítka mečů

Bohužel právě vašemu vztahu hrozí velké problémy a v některých případech dokonce rozchod. Sami cítíte, že vám tento vztah už nic nedává a vaše láska jako by se vypařila. Buďte upřímní k sobě i svému partnerovi a nechejte odejít, co už do vašeho života nepatří. 

Střelec (23. 11. – 21. 12.) 

Páže mečů 

V blízké době si budete se svojí polovičkou vyjasňovat určité konflikty, které vás v poslední době trápily. Vše se vyřeší, ale je velmi důležité, jak budete v této komunikaci vystupovat. Buďte empatičtí a nesnažte se za každou cenu prosadit pouze své názory. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) 

Pětka pentaklů 

Vašemu vztahu a lásce nebude v následujících týdnech příliš přáno. Váš vztah nebude jako dřív a vy budete mít pocit, že nejste dostatečně milování. A nebudete daleko od pravdy. Dokonce se k vám donese informace o vašem partnerovi, která výrazně změní váš pohled na tento vztah. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.) 

Pětka pohárů 

V lásce se bohužel nemáte příliš na co těšit. Pokud se nacházíte ve vztahu, který již příliš nefunguje, velmi brzo budete řešit jeho konec. Netruchlete příliš. Konec tohoto vztahu je to nejlepší, co pro lásku svého života můžete udělat. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.) 

Sedmička holí  

Ve vztahu vás čekají určité boje. Nemusíte ale bát. Právě tyto boje vás totiž přivedou k opravdové lásce. Chovejte se ke svému současnému partnerovi s úctou a respektem, ale zároveň nezapomeňte jít směrem, kterým vás vede vaše srdce. 

Zdroj článku:
Autorský text