Nejoblíbenější znamení zvěrokruhu. Komu hvězdy přály největší lásku od svého okolí

Nejoblíbenější znamení zvěrokruhu. Komu hvězdy přály největší lásku od svého okolí Foto: iona didishvili / Shutterstock
Publikováno:
4 min

Pro mnoho z nás je oblíbenost mezi ostatními lidmi velmi důležitá. Jen některá znamení však mají pro tuto schopnost skutečně přirozené nadání. Tušíte, která to jsou?

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Jste společenští a sebevědomí, což rozhodně pomáhá vaší popularitě u ostatních znamení. Vaším řídícím orgánem je srdce, které vás vede životem a také zajišťuje, že prakticky nikdy nemáte nouzi o lásku. Nemusí přitom jít vyloženě o lásku milostnou. Tato mocná čarodějka má totiž řadu jiných forem – například přátelskou, pracovní či právě obecnou oblíbenost.

Když se ocitnete ve společnosti, často jste považováni za sebestředné povahy, které dokáží milovat jen sebe. Ve skutečnosti však dokážete lásku i rozdávat a děláte to ochotně a rádi. Nedělá vám také problém vyzdvihnout přednosti vašich přátel či známých, což vám opět přidává na popularitě. Nezřídka kdy vám pak nechybí také sex-appeal, čímž si snadno získáte náklonnost svého okolí i po stránce vášně. Do vínku vám přidává také schopnost být kreativní v romantických vztazích. Často tak svými gesty vaši lásku zaskočíte a příjemně překvapíte.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Obecně se říká, že Váhy je skutečně těžké nemít rád. Symbolikou jazýčku vah je toto znamení prakticky perfektně vyvážené. Jste-li Váhy, většinou lidem řeknete přesně to, co od vás v danou chvíli chtějí slyšet. Přitom málokdy zníte nuceně a vašim slovům je zkrátka snadné uvěřit, že jsou upřímná a jdou přímo od srdce. Tyto schopnosti vám mohou otevřít mnohé dveře například v politice – i zde pak můžete u řady lidí změnit pohled na toto zpravidla ne příliš oblíbené povolání a najdete si snadněji podporu širší veřejnosti.

Nedělá vám pak problém mluvit ani upřímně či sdělovat špatné zprávy – zkušenosti s řečnictvím se vám zkrátka nedají upírat. Vše však má také stinné stránky a řada lidí může vašich schopností chtít zneužít. Proto se mějte na pozoru před falešnými přáteli a obklopujte se jen lidmi, kteří vaši přítomnost skutečně ocení.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Jste odjakživa plní energie, se kterou se chcete podělit s ostatními. Ne každý musí být naladěn na stejnou notu, avšak většina znamení se od vás ráda nechá rozveselit. Při komunikaci s okolím pak stejnou energii dostáváte i zpět, což mnohdy zapříčiní, že nabudete pocit toho, že vše je možné. Tím jen umocníte váš optimismus a veselí, které budete rozsévat na míle daleko.

Tento váš sluníčkový pohled na svět je může střetnout s lidmi, kteří jsou úplně na opačné straně spektra nálady. S těmito povahami však má problém jednat prakticky každý, a proto nevěšte hlavu. Užívejte si své pohody a vězte, že většina okolí bude z vaší přítomnosti naprosto nadšená.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

I tak citlivé a mnohdy introvertní znamení jako Ryby může být poměrně oblíbené. Je to právě vaše emocionální stránka, která je vaší největší předností. Jste skvělými naslouchači, a proto se vaše okolí mnohdy těší už jen z toho, že se objevíte a prohodíte s lidmi okolo sebe pár slov.

Není tedy divu, když se kolem vás začne formovat jakýsi fanklub, a vy tak začnete v žebříčku popularity rychle stoupat vzhůru. Jen málokdy se vám pak stane, že vám tato sláva stoupne do hlavy. Přesto však zůstávejte obezřetní a nedovolte, aby vaše kvality zastínila hamižnost.