Nejkrásnější léto pro 3 znamení: Býci budou mít o zábavu postaráno, Lvi zpracují své emoce a Štíři si užijí léto jako v dětství

Nejkrásnější léto pro 3 znamení: Býci budou mít o zábavu postaráno, Lvi zpracují své emoce a Štíři si užijí léto jako v dětství Foto: Majdanski / Shutterstock
Publikováno:
4 min

Léto většina z nás opravdu miluje. Nabízí nám spoustu krásných chvil a zážitků. Užíváme si sluníčka, koupání, společné grilování s rodinou a přáteli a nezapomínáme samozřejmě ani na dovolené, výlety a poznávání nových míst.

Mnoho lidí si plánuje léto hodně dopředu. Někdy naše plány skvěle vyjdou a jindy jsme nuceni improvizovat. Tentokrát jsme se podívali, jaká znamení zvěrokruhu si léto užijí opravdu plnými doušky. Býci, Lvi a Štíři se mají opravdu na co těšit. Budete si užívat velké lásky, zábavu s kamarády nebo si splníte sny a navštívíte místa, která už dlouhou dobu toužíte vidět? Pojďme se na to společně podívat.

Býk (21. 4. – 21. 5.) 

Dvojka pentaklů

Léto vám nabídne opravdu velké množství zážitků. Nabídky se k vám pohrnou ze všech stran. Budete si tak vybírat nejen z několika delších dovolených, ale užívat si budete každou volnou chvíli i v naší krásné zemi. Kamarádi a rodina se postarají o vaši zábavu a budou vás zvát na nejrůznější akce, hudební festivaly a společné grilování. Občas budete mít problém vybrat si akci, která vás láká nejvíce.

Budete mít ale štěstí. I když jste časově omezeni, vždy se vám podaří skloubit vše tak, abyste si stihli užít vše, po čem toužíte. Díky tomu zažijete nádherné chvíle, načerpáte novou energii a splníte si hned několik přání, o kterých jste již dlouhou dobu snili.

Dejte si ale pozor na své zdraví a nezapomínejte také na odpočinek a pravidelný spánek. Je pochopitelné, že chcete z léta vytěžit co nejvíce, ale vyčerpání vás může pořádně potrápit. Zařaďte proto také do programu aktivity, které vám dovolí trochu si odpočinout. Lelkování s knihou u bazénu může mít opravdu blahodárné účinky na vaše tělo a mysl. 

Lev (23. 7. – 22. 8.) 

Eso pohárů 

Toto léto pro vás bude velmi transformační. Projdete si nejrůznějšími situacemi, které sice možná nebudou vždy zcela příjemné, ale budou pro vás velmi potřebné. Do života vám vstoupí hned několik nových lidí, kteří vám s vaší proměnou pomohou a posunou vás v životě dál.

Hlavním tématem léta pro vás budou emoce, a především jejich zpracování. Na cestách vystoupíte ze své komfortní zóny a díky tomu se otevřete sami sobě, lépe se poznáte, srovnáte si myšlenky a uvědomíte si směr, jakým chcete, aby váš život pokračoval. Tato transformační cesta vám otevře mnoho nových dveří a vy konečně začnete žít život, po kterém jste vždy toužili. Velmi důležitou roli ve vašem životě budou hrát právě zmiňovaní lidé, které v létě poznáte.

Někteří si v něm zahrají roli pouze epizodní, ale zásadně změní děj. Jiní se mohou stát hlavními postavami vašeho příběhu a stát se vašimi celoživotními přáteli, nebo dokonce osudovou láskou. Nebojte se svých emocí a buďte k sobě upřímní. Naslouchejte svému srdci. Věřte, že na toto léto budete ještě dlouho s láskou vzpomínat. 

Štír (24. 10. – 22. 11.) 

Šestka pohárů

Vaše léto bude velmi krásné, příjemné a plné nádherných zážitků. A to především díky tomu, že se rozhodnete příliš nemyslet, a letní dny si naplno užít. Najdete své vnitřní dítě a budete se na svět dívat právě dětskýma očima. Proč neskákat do kaluže? Natrhat si borůvky a mít fialovou pusu? Sedět u ohně a vykládat si strašidelné příběhy.

Budete nostalgicky naladění a rozhodnete se navštívit místa, která jste v dětství milovali, a dělat aktivity, kterých jste se jako děti nemohli nabažit. Díky tomu si uvědomíte, jak krásný život jste měli a jak krásný život můžete mít. Stačí se rozhodnout, že chcete každou vteřinu prožít naplno a uvědomit si, že se nemusíte nechat svazovat tím, co je podle většinové společnosti normální. Vy jste tvůrcem svého štěstí – když občas probudíte své vnitřní dítě, za odměnu vám ukáže, jak je na světě krásně. 

Zdroj článku:
Autorský text