Tato 3 znamení vás přečtou jako knihu hned na první pohled

Tato 3 znamení vás přečtou jako knihu hned na první pohled Foto: Chinnapong / Shutterstock
Publikováno:
5 min

Existují znamení, která mají intuici a schopnost číst ostatní vyvinutou daleko silněji než ostatní znamení. V tomto článku se pak dočtete, jaká znamení dokáží už pouze z jednoho pohledu odkrýt celou pravdu.

Víte, že určitá znamení mají tendenci lépe odhadovat druhé lidi? Stačí jim pouze jeden letmý pohled a už tuší, jaký je váš charakter. Jak si v této oblasti vede vaše znamení a patří mezi tyto vyvolené? Pokud ano, tak nám určitě dáte za pravdu, že na lidi máte opravdu dobrý čuch. Není vůbec od věci této schopnosti říkat šestý smysl.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Jakožto Rak máte nejsilnější intuici ze všech. Cítíte mnoho problémů předem, navíc máte tu schopnost, že se jim dokážete často elegantně vyhnout. Také dokážete snadno přečíst a odhalit skutečné motivy a cíle účastníků rozhovoru – tudíž ostatním lidem naletíte pouze málokdy. Zkrátka dokážete zachytit všechny emoce druhého člověka a víte, jak se naladit na jeho vlnu, abyste si notovali. Při komunikaci s Rakem tedy máte pocit, že se vám podařilo potkat nejcitlivějšího a nejchápavějšího partnera, kterému můžete sdělit svá nejniternější tajemství. 

Díky své schopnosti číst ostatní můžete být pověřováni důležitými jednáními nebo společensky významnými projekty a díky své intuici uděláte prakticky vždy všechno tak, jak máte. Zachytit totiž dokážete i drobné změny v mimice nebo hlasu, a tak snadno poznáte jakýkoliv podvod.

Díky své neuvěřitelné citlivosti navíc dokážete snadno předvídat, jak se druhý člověk v dané situaci zachová. Šestý smysl u Raka prakticky neselhává a dokáže vás dostat i z té nejtěžší situace. Dokážete okamžitě určit, jak se k vám druhá osoba bude chovat. A snažíte se hledat v davu stejně smýšlející lidi. 

Někdy se tak i ostatním může zdát, že čtete myšlenky, dokážete předem předvídat všechny akce svých partnerů, snadno řešíte emocionální rozepře, a to právě díky vaší úžasné intuici. Jste vynikající psychologové, znáte prakticky všechny zvláštnosti chování lidí, jejich pohnutky, myšlenky a intuice vám pomáhá dělat správné závěry. 

Ryba (21. 2. – 20. 3.)

Ryby, stejně jako ostatní vodní znamení, mají vynikající intuici, která jim pomáhá vidět věci, které ostatní nevidí. Předem cítíte blížící se nebezpečí, ale díky tomu nepropadáte panice, naopak se snažíte se zachovat optimismus.

Váš šestý smysl vám dokáže prozradit, na kterou nabídku se podívat, s kým jednat a komu naopak nevěřit. Dobře se orientujete v lidech, vidíte skrze ně, což z vás mimo jiné dělá i skvělé přátele. Šestý smysl vám rovněž pomáhá k úspěchu a pomáhá vám uvolnit vaše tvůrčí schopnosti. Ryby jsou zvyklé jít s proudem a intuice vám často řekne, kam přesně.

k
Ryby mají vynikající intuici | Zdroj: Mix and Match Studio / Shutterstock

Jakožto zástupce tohoto znamení tedy můžete být vždy ve správný čas na správném místě. Míváte často vhledy či prorocké sny o konkrétních lidech a událostech. Dokážete tedy i předpovídat události. Zároveň moc dobře víte, jak nejlépe jednat v kontroverzních situacích, jste zvyklí naslouchat svému srdci a mnohdy kvůli tomu ignorovat logiku a rozum. Jste již zvyklí takto existovat, často si nedokážete vysvětlit, proč jste se rozhodli spáchat ten či onen čin, ale víte, že to bylo nutné a prakticky vždy i správné.

Dokážete snadno rozlišit pravdu od lží, i když sami máte občas tendenci lhát. Každopádně okamžitě pochopíte, s kým se přátelit a komu se vyhnout, a v 90 % případů máte i pravdu. Ve vztazích dokážete snadno předvídat reakci partnera. 

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Vrozená intuice Štíra vám pomáhá proniknout do všech skrytých zákoutí duše. Nedáte se jen tak oklamat. Zástupci tohoto znamení navíc často pociťují problémy dříve, než se objeví, což jim pomáhá sebevědomě se pohybovat životem. Máte i zvláštní dar – potkáváte podobně smýšlející lidi, cítíte je na dálku. Štíři, jako nikdo jiný, navíc dokáží rozeznat a poznat lži, není tedy možné před vámi skrývat pravdu. Po analýze toho, co se děje, dokážete říci, co si ten či onen myslí a proč se tak chová.

Vaše intuice je opravdu neobvykle silná, ale ne vždy ji nasloucháte, důvěřujete totiž i argumentům rozumu. Jste skuteční diplomaté, snažíte se být vstřícní k názorům ostatních lidí. Intuice vám ale pomáhá identifikovat ty, kteří narušují vaši vnitřní harmonii, a díky tomu omezujete komunikaci s nimi na minimum. Navíc dokážete beze slov odhadnout náladu svých blízkých – cítíte, co se kolem vás děje.