Jak poznáte, že vás bývalý partner stále miluje podle jeho znamení a proč

Jak poznáte, že vás bývalý partner stále miluje podle jeho znamení a proč Foto: Inside Creative House / Shutterstock
Publikováno:
4 min

Každý dělá chyby – to je povaha nás jakožto lidských bytostí. Určitě jste si alespoň jednou v životě položili otázku, zda vás bývalý partner stále miluje. Pokud to chcete zjistit nyní, je vhodné sledovat chování expartnera. Zde se dozvíte, jak poznáte, že vás bývalý partner stále miluje, podle astrologie.

Prošli jste si rozchodem a nevíte, co máte dělat. Možná budete chtít partnera získat zpátky. Než se k tomuto kroku uchýlíte, měli byste zjistit, zda tento člověk cítí to samé k vám. Náznaky jsou u někoho zřejmější, u někoho méně zřetelné. Přečtěte si, jak se jednotlivá znamení zvěrokruhu chovají v případě, že vás stále milují, a proč vás nemohou pustit z hlavy.

Beran (21. března – 19. dubna)

Snaží se vás neustále rozesmát. Také před vámi stále ukazuje svou hravou stránku. Pokud se střetnete tváří v tvář, nechce započít hádku, ba naopak jedná v naprostém klidu. Důvodem, proč na vás nemůže zapomenout, jsou společné vzpomínky na šťastné období vztahu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nadále s vámi počítá a chce se s vámi vidět. Je odhodlán vám pomáhat, kdykoli budete potřebovat. Dokonce si zapíše, kdy se s vámi má sejít, do kalendáře či jako upozornění do mobilu. Nemůže na vás zapomenout, poněvadž si na vás zvykl a důvěřuje vám natolik, že se vám plně otevřel.

Blíženci (21. května – 21. června)

Snaží se vás rozesmát skrze komunikaci, primárně pomocí SMS zpráv. Bombarduje vás zprávami a na chvilku množství omezí pouze za předpokladu, že mu odepíšete. Chce udržet komunikaci za každou cenu. Nemůže na vás zapomenout, pokud si je jistý, že udělal chybu.

Rak (22. června – 22. července)

Bude se vám snažit navenek pomstít. Vyrazí někam, kde budete i vy, v doprovodu nového partnera, a bude se snažit vyvolat ve vás žárlivost. Stále udržuje dobré vztahy s vaší rodinou. Nemůže na vás zapomenout, protože bez vaší přítomnosti neskutečně trpí a nedokáže udělat další krok.

Lev (23. července – 22. srpna)

Nebojí se vám projevit svou slabinu, jak to sám nazývá. Přestože může jednat agresivně a vyčítat vám, jak jste zlomili jeho srdce, nedělá mu problém to přiznat. Také chodí ven s vašimi přáteli. Nemůže na vás zapomenout, protože k vám příliš přilnul a hluboce vás miluje.

Panna (23. srpna – 22. září)

Neustále vás kontaktuje s tím, co všechno se mu povedlo. Chce se vám pochlubit a očekává vaše uznání. Také je vám oddaný a můžete ho kdykoli kontaktovat, pomůže vám. Nemůže na vás zapomenout, protože mu s vámi bylo dobře – těžko si odvyká.

Váhy (23. září – 23. října)

Udržuje s vámi komunikaci a primárně se zajímá o váš názor na to, čím zrovna prochází, a na jeho rozhodnutí. Pokud vás něco trápí, je tu vždy pro vás, aby vás objal. Představoval si s vámi šťastnou budoucnost, proto na vás nedokáže zapomenout.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Sdílí se širým okolím vaše oblíbené skladby. Také sledujte ostatní náznaky, které by mohly vypovědět, že ho láska k vám dosud neopustila. Pokud jste mu ale hodně ublížili, nemáte šanci, že byste mu chyběli. Pokud jste mu neublížili, nemůže na vás zapomenout, protože ho pronásledují sny o vás.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Předvádí se před vámi. Dělá vše pro to, aby si získal vaši plnou pozornost, i když to bude znamenat být hlučný a dělat ze sebe na veřejnosti klauna. Určitě na vás zkoušel zapomenout a jít dál, ale pokud na vás nezapomněl, je to proto, že jste pro něj příliš výjimeční.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Je k vám až přehnaně loajální a vnucuje vám svou pomoc ve víře, že se k němu vrátíte. Cokoli vám slíbí, to dodrží. Je to proto (a proto na vás také nemůže zapomenout), že vyjadřuje upřímnou lítost nad svou domněnkou, že neudělal všechno, co mohl, aby vás učinil šťastnými.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Chce si s vámi povídat o tématech, které ho zajímají a o nichž prohlašujete, že jim plně rozumíte. Otestuje vaše znalosti. Bude to dlouhý souboj slov a informací. Nemůže na vás zapomenout, protože zjistil, že bez vás nemá nad svým životem kontrolu a něco mu v něm chybí.

Ryby (19. února – 20. března)

Stále vám plně důvěřuje a svěřuje vám svá nejtajnější tajemství. Vždy vás začlení do svého dne, buď vám zavolá, nebo vás vyhledá a upřímně vám řekne, že mu chybíte. Nemůže na vás zapomenout, protože si s vámi již na začátku vztahu naplánoval budoucnost.