4 mentálně silná znamení horoskopu

4 mentálně silná znamení horoskopu Foto: YanLev Alexey / Shutterstock
Publikováno:
4 min

Žít v rovnováze vychází hlavně z harmonie uvnitř nás. Nitro je nedílná a nejdůležitější součást každé osobnosti. Skrývají se tam všechna naše tajemství a ovlivňuje všechna naše velká i malá rozhodnutí. Má vliv na to, kam náš život směřuje, a čím je vyrovnanější se vším, a hlavně se sebou, tím je zdravější. Kdo patří k těm, kteří se nejlépe dovedou vyladit, mají pevnou vůli a jejich mentální síla je největší? 

Schopnost soustředit se a nenechat se rozhodit nikým a ničím, je často velmi obtížná. Mentální síla nám pomáhá zvládat stres a jejím základem je vnitřní souhra. Pokud máte v duši nějaký spor, je pravděpodobnější, že pod tlakem bouchnete. Někdo má do vínku dáno, že tyto situace zvládá daleko lépe než jiní. Lidé s velkou mentální sílou jsou velmi dobří na pozicích spojených s vysokou mírou zodpovědnosti. Umí jednat pod tlakem s ledovým klidem, vyhodnocovat rychle nastalé situace a správně rozhodnout. Patříte k této čtyřce i vy?

Panna (23. 8. – 22. 9.) 

Sice nepatříte k těm největším tvrdohlavcům zvěrokruhu, ale za to jste suverénně nejlepší svéhlavičky. Názor, který si utvoříte po vaší vlastní analýze, je naprosto neměnný. Dbáte na dokonalost a organizovanost. Máte přehled o životě svém i svých blízkých, což vám napomáhá nestresovat se, zda všechno klapne.

Víte, že to tak bude, a kdyby ne, vždy máte záložní, i když méně komfortní variantu. I tím, že máte vše pod kontrolou, máte v hlavě čistěji než mnoho jiných lidí. Víte, že zbytečný stres je daleko horší a dá se mu jednoduše předcházet. Jste velmi inteligentní, ale také introvertní a občas sklouzáváte ke kritice, která nemusí být vždy každému příjemná.  

Štír (23. 10. – 21. 11.) 

Jste velmi dobří ve zvládání velkého tlaku. Jste emotivně založení a prožijete si každý cit velmi poctivě. Rozumíte proto vášni i bolesti ze zrady. Vaše empatie z vás dělá perfektní posluchače a také urovnávače sporů, jelikož jste schopni nestranně rozhodnout tak, aby se dosáhlo co nejlepšího výsledku pro všechny zúčastněné. Jste velmi komplexní a uzavřené bytosti, které si své nitro pečlivě chrání.

Není snadné ve vás vzbudit pocit důvěry, když se to někomu podaří, tak teprve pozná, jak umíte milovat. Prohlédnout vás ale není vůbec jednoduché a podaří se to málokomu, vaše obranné hradby kolem duše jsou poctivě vybudované. Harmonie pak přichází snáz. Člověk, který si vás získá, našel cestu vaší duší, která je silná a stabilní.

Lev (23. 7. – 22. 8.) 

Dobrý král je moudrý, vytrvalý, vždy klidný a také pevný ve svých názorech. To přesně jste vy, Lvi. Umíte jako šelma vychytat přesně ten nejlepší okamžik, kdy se rozhodnout. Můžete mít pověst dravce a budete mít úspěch tam, kde je potřeba umět vyčkat na správný okamžik.

Zároveň jste charismatičtí, což bývá polovina úspěchu, ale také empatičtí a ohleduplní, čímž si získáte pozornost a respekt. Jste extroverti, kteří se rádi baví, toužíte po obdivu, ale víte, že ten není zadarmo. jste dobří řečníci a můžete mít velký vliv na místech, kde se jedná s širokou veřejností, jelikož dokážete své okolí pozitivně směrovat ku všeobecnému prospěchu.  

Střelec (22. 11. – 21. 12.) 

Vaše mentální síla pramení z vaší samostatnosti. Jste jedni z mála, kteří mohou říct, že nikoho nepotřebují. Dbáte o svou nezávislost, zvládnete se o sebe postarat často od ranného mládí. Dává vám to svobodu, kterou potřebujete pro svá životní dobrodružství. Často jste proto tvrdí a neústupní, jelikož o životě toho víte opravdu dost. Jste zásadoví, vaše názory jsou ověřené vlastními zkušenostmi, což upevňuje vaše pozice.

Milujete průzkumy a nová dobrodružství a vaše klidná mysl, která si vždy ví rady, je vaším nejlepším společníkem. A s čistou hlavou už není nic jednoduššího než se otevřít novým zážitkům a získat nové zkušenosti, které vaši vůli ještě upevní.