Tato znamení patří mezi nejvěrnější ve vztahu

Tato znamení patří mezi nejvěrnější ve vztahu Foto: Teo Tarras / Shutterstock
Publikováno:
3 min

Věrnost je důležitým aspektem ve vztahu. Nicméně někteří z nás mají větší sklon k podvádění partnera než ostatní. Dnes se budeme bavit o těch partnerech, kteří nemají tendenci ničit vztah tímto způsobem. Patříte mezi šťastlivce, kteří nemají s věrností ve vztahu problém?

Neměli bychom slepě věřit astrologii, obzvláště pokud se zajímáme o chování druhých. Ne vždy platí, že někdo bude podvádět či nikoli. Vše závisí na charakteru vztahu celkově i na tom, jak jsme ve vztahu šťastní.

Každopádně někteří z nás mají větší tendenci zůstat partnerovi věrní a na nevěru nepomýšlet. Jak si vede vaše znamení? Pokud jste se narodili v jednom z těchto znamení, je nepravděpodobné, že byste byli partnerovi nevěrní.

Rak (22. června – 22. července)

Vaše úžasná vlastnost je vždy milovat svého partnera a přát si pro něj jen to nejlepší. Ačkoli můžete pocítit myšlenky na nevěru, nikdy se jí nedopustíte, a to z dobrého důvodu – nenáviděli byste se, kdybyste svého miláčka viděli trpět, a nikdy byste si neodpustili, kdybyste zjistili, že se to stalo pouze na základě vašeho sobeckého chování, čímž nevěra je.

Nechcete vztah zničit a ani nechcete, aby na vás byl partner naštvaný, a proto vaše nevěra zůstává pouze ve fázi fantazie, pokud nějaká existuje. Váš partner se to nikdy nedozví a nemá se čím trápit, což vám plně vyhovuje.

Býk (20. dubna – 20. května)

S partnerem jste se dali dohromady proto, abyste měli pocit, že vás někdo miluje stejně jako vy jeho, a nedopustíte, abyste tento krásný vztah zkazili tím, že se dopustíte nevěry. Jakkoli kritickou dobou ve vztahu nyní procházíte, vy se nikdy nevzdáte a víte, že nevěra nikdy nic nevyřeší, ba naopak zhorší celý vztah, který by mohl být krásný. Víte, že všechny problémy se jednou vyřeší, pokud budete postupovat správně – a nevěra rozhodně mezi moudrá rozhodnutí nepatří.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Je to všechno na vašem partnerovi, zda budete věrní, nebo ne. V tomto článku je o vás zmínka z dobrého důvodu – nikdy partnera nepodvedete, pokud ho milujete, záleží vám na něm a on sám vás nikdy nepodvedl.

Pokud víte, že vás miluje a nikdy by vás nepodvedl, není co řešit. Pochopitelně, pokud vám zlomil srdce nevěrou, nenecháte si nic líbit, ale nevěry se dopustíte pouze na základě hněvu a za účelem odplaty, nikoli proto, že byste něco cítili k někomu jinému.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nechtěli byste, aby o vás partner šířil informace, že na vás není spoleh a že jste schopni podvést. Neodpustili byste si, že jste selhali. Selháváte opravdu neradi a vztahu si vážíte natolik, že na nevěru nemáte ani pomyšlení.

Přestože to tak občas nemusí kvůli vašemu kariérnímu vytížení vypadat, partnera milujete a přejete si pro něho jen to nejlepší. Chcete být čestní, proto, pokud se zamilujete do někoho jiného, vztah ukončíte předtím, než se začnete stýkat s oním vyvoleným.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste věrní jak kdy. Pokud to s partnerem myslíte naprosto vážně a myslíte si, že on je ten vyvolený, ta životní láska, jak se tito celoživotní partneři častokrát označují, zůstanete mu věrní až do smrti.

Pokud si ale myslíte, že vztah nestojí za vaši věrnost, nedělá vám problém dopustit se nevěry. Vše závisí na tom, jak hodně svému partnerovi důvěřujete. Váš partner pro vás musí hodně znamenat, aby vám stál za věrnost, ale pokud se pro něj rozhodnete, nic vám ve věrnosti bránit nebude.