Popraskalo nám nádobí a květináč. Pomozte nám najít správné střepy

Popraskalo nám nádobí a květináč. Pomozte nám najít správné střepy Foto: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Popraskané nádobí ještě není žádná tragédie, pokud dokážete najít střepy a přesně je pospojovat tak, aby do praskliny pěkně sedly. Dnes vás naštěstí nic takového nečeká. Stačí, když nám najdete správné kusy střepů.

Vizuální výzvy jsou fascinujícím způsobem, jak si prověřit vaši schopnost vnímat detaily. Tentokrát se budeme věnovat hledání prasklin. Na obrázku níže uvidíte džbán, šálek a květináč. Vaším úkolem bude mezi střepy najít přesně ty, které do prasklin sednou jako poklice na hrnec. Buďte připraveni na to, že střepy mohou být dost podobné a bude tak složité najít ty správné. No, zkuste sami.

Najděte správné střepy

Najděte správné střepy.
Najděte správné střepy. | Zdroj: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock

Bylo pro vás obtížné odhalit všechny skryté praskliny? Nezáleží na tom, zda jste úkol zvládli na jedničku nebo jste se někde zasekli – vaše snaha si zaslouží uznání. Ale pokud jste zvládli přiřadit střepy ke všem třem objektům, srdečně vám gratulujeme! Je vidět, že už máte s vizuálnímí výzvami zkušenosti.

Nyní se můžete podívat na správné řešení

Správné řešení

Správné řešení.
Správné řešení. | Zdroj: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock

Buďte inspirací pro své přátele a rodinu a podělte se s nimi o tuto zábavnou výzvu. Vyplňování IQ testů, kvízů a vizuálních úkolů má pozitivní vliv na vaši mentální ohebnost. Proto se nezapomeňte podívat na naše stránky, kde najdete spoustu dalších zábavných hádanek a testů.

Zdroj článku:
Autorský text