Z tabulky se nám ztratil jeden geometrický tvar. Pomozte nám ho najít

Z tabulky se nám ztratil jeden geometrický tvar. Pomozte nám ho najít Foto: aekikuis / Shutterstock
Publikováno:
2 min

V dnešním článku vás čeká další intelektuální výzva. Budete rozpoznávat nejen geometrické tvary, ale především barvy. Ty mohou být klíčem k úspěšnému vyřešení dnešní výzvy.

Čeká vás obrázek, na kterém bude několik tvarů v různých barvách. Jedno místo je ale prázdné. Vaším úkolem bude tedy vybrat z nabídky jeden tvar, který na dané místo patří. Buďte opravdu pečlivý a celý obrázek si projděte klidně vícekrát. Tajemství tohoto úkolu se může skrývat v pořadí či v barvách. Tak či tak, je mezi nimi určitá spojitost, na kterou musíte přijít. Nenechte se tedy ničím rušit a užijte si dnešní výzvu naplno.

Vyberte z nabídky správný tvar

Vyberte z nabídky správný symbol.
Vyberte z nabídky správný symbol. | Zdroj: aekikuis / Shutterstock

Podařilo se vám vyřešit tuto zapeklitou hádanku? Nejednalo se o jednoduchou výzvu. Takže pokud se vám povedlo logicky přijít na to, jaký tvar patří na místo otazníku, srdečně vám gratulujeme! Buďto jste již ostřílení nebo máte své schopnosti na vysoké úrovni. A pokud se vám dnes nedařilo, nezoufejte. Některé druhy IQ testů jsou tak náročné, že je nedokáže vyřešit každý. Zkuste to příště a třeba se vám povede lépe.

Na obrázku nníže se podívejte na správný výsledek.

Správný výsledek

Správný geometrický tvar se skrývá pod písmenem C.
Správný geometrický tvar se skrývá pod písmenem C. | Zdroj: aekikuis / Shutterstock

Sdílejte tento IQ test mezi svými přáteli a rodinou. Trénink v oblasti logiky, paměti a soustředění má mnoho výhod pro nás mozek. Chcete-li vyzkoušet i další úkoly, které jsou vhodné pro trénink paměti, podívejte se na naše stránky. Najdete zde spoustu dalších IQ testů nebo třeba hledání rozdílů.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text