Klíče a zámky se nechtěně rozdělily. Zvládnete je zase spojit do 30 vteřin?

Klíče a zámky se nechtěně rozdělily. Zvládnete je zase spojit do 30 vteřin? Foto: Igdeeva Alena / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Vizuální výzvy jsou často velice jednoduché, stačí pouze dobře hledat. V dnešním článku si zkusíme spojovat zámky se správnými klíči. Že to zní jednoduše? Zkuste to v časovém limitu a uvidíme.

Před sebou uvidíte několik klíčů a několik zámků. Ke každému zámku patří jeden klíč. Zadání je jasné - odhalte všechny kombinace. V tomto případě je důležité zaměřit se na detaily. Shodují se v zástrčce? Nebo snad v barvě? Pořádně celý obrázek prozkoumejte a věřte, že na řešení přijdete do několika vteřin. Aby také ne, na celé řešení máte pouze 30 vteřin. A věřte, že se to dá zvládnout. Tak si nastavte časomíru a pusťte se do toho.

Přiřaďte klíče ke správným zámkům

Přiřaďte klíče ke správným zámkům.
Přiřaďte klíče ke správným zámkům. | Zdroj: Igdeeva Alena / Shutterstock

Povedlo se? Pokud jste pochopili spojistost mezi všemi objekty a podařilo se vám tak přijít na správné řešení, srdečně vám gratulujeme! A jestli jste to stihli do 30 vteřin, gratulujeme dvojnásob. Je vidět, že vás ani práce pod časovým tlakem nerozhodí. Pokud ale stále tápete, jak tuto hádanku vyřešit, nezoufejte. Zkuste to ještě chvíli a uvidíte, že nakonec pochopíte, jak tento úkol vyřešit.

Poté se můžete podívat na psrávné řešení.

Správné řešení

Správné řešení.
Správné řešení. | Zdroj: Igdeeva Alena / Shutterstock

Podělte se o tuto výzvu se svými přáteli a rodinou. Tyto úkoly jsou nejen zábavné, ale mají i pozitivní vliv na vaše mentální schopnosti. Posilují vaši paměť, koncentraci a další mentální dovednosti, které jsou pro vás prospěšné v každodenním životě. Zkuste také další zajímavé úkoly na našem webu.

Zdroj článku:
Autorský text