Mladá dívka si z obchodu odnesla jednu květinu. Dokážete zjistit, o kterou šlo, do 20 vteřin?

Mladá dívka si z obchodu odnesla jednu květinu. Dokážete zjistit, o kterou šlo, do 20 vteřin? Foto: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Dnes vás čeká pátrání po zakoupené květině. Budete muset zapojit váš ostříží zrak a plně se koncentrovat na celý obrázek. Celý úkol je totiž na časový limit. Pokud si troufáte, pokračujte dál.

Vstupte do světa barev a vůní květin, kde se skrývá jedna malá hádanka. Mladá dívka navštívila obchod s různorodými květinami a jednu z nich si zakoupila. Vaším úkolem bude prostudovat celý obrázek a v časovém limitu dvaceti vteřin zjistit, který květináč z police zmizel. Jedná se o nenáročnou vizuální výzvu, ve které vás nečekají žádné záludnosti. K vyřešení vám postačí pouze zadání a vaše rychlost orientace. Držíme vám pěsti.

Kterou květinu si dívka koupila?

Kterou květinu si dívka z obchodu odnesla?
Kterou květinu si dívka z obchodu odnesla? | Zdroj: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock

Přišli jste na tuhle záhadu? Pokud jste odhalili, která květina z police zmizela, srdečně vám gratulujeme! A jestli jste to stihli do 20 vteřin, gratulujeme dvojnásob. Vaše schopnosti jsou úžasné. Pokud jste snad neuspěli, nezoufejte. Každý někdy nemá svůj den. Budete-li chtít, můžete se k této výzvě později vrátit a zkusit si ji znovu.

Nebo se můžete podívat na řešení níže.

Správné řešení

Dívka si koupila žlutou květinu.
Dívka si koupila žlutou květinu. | Zdroj: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock

Jestli se vám dnešní úkol líbil, podělte se o něj i se svými blízkými. Řešení podobných úkolů posiluje vaši koncentraci, paměť a schopnost vnímat detaily. Neusněte tedy na vavřínech a prozkoumejte náš web, na kterém najdete spoustu dalších logických hádanek a kvízů.

Zdroj článku:
Autorský text