Školní výzva: Najděte mezi obrázky se školáky osm rozdílů

Školní výzva: Najděte mezi obrázky se školáky osm rozdílů Foto: Cernecka Natalja / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Další školní rok už klepe na dveře, a proto přišel čas si procvičit váš mozek a paměť. Čeká vás výzva, která ověří vaše pozorovací schopnosti a schopnost rozlišovat detaily.

Dnes se podíváme na další hledací výzvu. Před sebou uvidíte dva obrázky, na kterých jsou dva školáci. Vaším úkolem bude nalézt 8 rozdílů, které se mohou skrývat opravdu kdekoliv. I zdánlivě nepatrné odchylky mohou být klíčem k úspěchu. Nejedná se ale o nic náročného. Hledání rozdílů je aktivita, kterou mají v oblibě hlavně děti. Proto věříme, že si s tímto úkolem hravě poradíte.

Najdi 8 rozdílů

Najdi 8 rozdílů.
Najdi 8 rozdílů. | Zdroj: Cernecka Natalja / Shutterstock

Povedlo se vám najít všechny odlišnosti, které obrázky skrývají? Pokud ano, srdečně vám gratulujeme! Jestli vám nějaký detail unikl, nezoufejte. Na úspěšné vyřešení takové výzvy je zapotřebí naprostá koncentrace. Zkuste to někdy příště a uvidíte, že vám hledání půjde o mnoho lépe. Každý pokus je totiž krokem k lepšímu rozvíjení své pozornosti a koncentrace.

Na obrázku níže si zkontrolujte svůj výsledek.

Správné řešení

Správné řešení se všemi rozdíly.
Správné řešení se všemi rozdíly. | Zdroj: Cernecka Natalja / Shutterstock

Pokud se vám dnešní úkol líbil, sdílejte jej mezi své přátele a rodinu. Hledání rozdílů a řešení různých úkolů zlepšuje vaši paměť, schopnost soustředění a mnoho dalších dovedností. A nejen to, ale také tímto způsobem můžete podpořit zábavné učení mezi svými blízkými. Doporučujeme vám navštívit náš web, kde najdete nespočet dalších logických hádanek a jiných úkolů.

Zdroj článku:
Autorský text