Výlet do Paříže: Najděte v obrázku deset ukrytých předmětů

Výlet do Paříže: Najděte v obrázku deset ukrytých předmětů Foto: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Tento článek vás zve na cestu do Paříže, ale tentokrát skrze vizuální výzvu. Ta potrápí nejen váš mozek, ale především vaše oči. V obrázku se totiž skrývá několik předmětů, které bude potřeba odhalit.

Za chvíli před sebou uvidíte obrázek s partou kamarádů před Eiffelovkou. Na první pohled obyčejný kreslený obrázek bez viditelných zvláštností. Váš úkol bude spočívat v objevení deseti objektů, které jsou v obrázku velice dobře ukryty. Jedná se o opravdu náročný úkol pro vaše oči. Pokud jsou unavené, raději tuto výzvu přesuňte na jindy. Jestli jste ale v plné síle, pusťte se do pátrání.

Najděte deset skrytých předmětů

Najděte deset skrytých objektů.
Najděte deset skrytých objektů. | Zdroj: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock

Pochlubte se vaším výsledkem. Povedlo se vám najít všech deset předmětů? Pokud ano, srdečně vám gratulujeme! Je vidět, že vás ani skvěle skryté detaily nerozhodí. Pokud jste nenašli všechny zobrazené předměty, nezoufejte. Každý pokus se počítá. Zkuste se sem vrátit později a třeba najdete všechny zbývající detaily.

Nyní se podívejte na správné řešení.

Správné řešení

Správné řešení se všemi zobrazenými předměty.
Správné řešení se všemi zobrazenými předměty. | Zdroj: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock

Doufáme, že se vám tato výzva líbila. Pokud ano, sdílejte ji mezi své přátele a rodinu. Pravidelné řešení podobných úkolů má pozitivní vliv na vaši koncentraci a paměť. Nenechte si tedy ujít i další zábavné hádanky a rébusy, které najdete na našich stránkách.

Zdroj článku:
Autorský text