Rušný konec července čeká na 4 znamení: Berani budou bojovat o majetek, Blížence čeká důležité setkání

Rušný konec července čeká na 4 znamení: Berani budou bojovat o majetek, Blížence čeká důležité setkání Foto: oneinchpunch / Shutterstock
Publikováno:
4 min

Mysleli jste, že si užijete klidný a neměnný červenec? Pokud jste ve znamení Beran, Blíženec, Lev, nebo Ryba, vyvedeme vás z omylu. Podívejte se, jaký rozruch si pro vás osud na konec července připravil. 

Pokud jste se našli ve výčtu znamení, patříte mezi znamení, na která na konci července čekají pěkně rušné chvilky. Bude tento rozruch způsoben velkou spoustou zábavy, nebo na vás čekají velmi nečekané životní změny? Pojďme se společně podívat na to, co vás ještě tento měsíc čeká. Dozvíte se také, co můžete udělat pro zmírnění negativních následků a naopak pro maximalizování zisku. 

Beran (21. 3. – 20. 4.) 

Čtverka pentaklů 

Velkým tématem pro vás budou na konci července finance. Budete se cítit jako na houpačce. Dostanete se totiž do situace, kdy budete muset chránit svůj majetek a peníze. O ty se vás totiž může pokusit připravit osoba, která se dokonce tváří vůči vám velmi přátelsky. Vy naštěstí tyto nekalosti včas odhalíte a nejen, že zachráníte svůj majetek, ale podaří se vám ho také rozmnožit. A to velmi krásně. V tuto chvíli si ale začněte dávat opět pozor. Mohla by vás totiž pohltit chamtivost a chtíč. A to nepovede k ničemu dobrému. Jak se říká, kdo chce víc, nemá nic. A tak by se mohlo stát, že i vy opravdu o vše přijdete. Pokuste se najít kompromis a soustřeďte se i na jiné důležité věci, než jsou peníze. 

Blíženci (22. 5. – 21. 6.) 

Eso pentaklů 

Na konci července se máte opravdu na co těšit. Rozruch, který vás čeká, bude totiž velmi pozitivní a příjemný. Bude se týkat především pracovní oblasti vašeho života. Čeká vás setkání s člověkem, který vám velmi významně změní život. Od této osoby totiž můžete dostat nabídku, která posune váš profesní život dále a zajistí vám krásný a stabilní příjem. Nemusí jít nutně o nabídku nové práce. Tato osoba vám může nabídnout také spolupráci, nebo dokonce své zkušenosti a znalosti. Nebojte se jeho nabídky přijmout. Díky nim se můžete naučit mnoho nového, a podpořit tak svůj profesní růst. Tím se samozřejmě zlepší také vaše finanční situace. 

Nebojte se nové nabídky
Nebojte se nové nabídky | Zdroj: SeventyFour/ Shutterstock

Lev (23. 7. – 22. 8.) 

Královna holí 

Do velmi divokých a zajímavých situací se můžete na konci července dostat především vy sami. A je tak jen a pouze na vás, jak se vám podaří z této situace vybruslit. V červenci si budete připadat velmi silní a sebevědomí. Skvěle budete působit také na své okolí. To k vám bude vzhlížet a bude obdivovat nejen vaši schopnost asertivně se prosadit, ale také vaši odhodlanost a pracovitost. Pokud budete k těmto situacím přistupovat mírně a s respektem k ostatním, můžete z tohoto období vytěžit opravdu hodně. Získáte tak nové přátele, nebo dokonce nové pracovní nabídky. Podmínkou ale je již zmiňovaná mírnost a také schopnost dělat kompromisy. Nebuďte příliš zahledění do sebe a dejte prostor také svému okolí, aby se mohlo prosadit. Získáte si tak nejen obdiv, ale také respekt. Využijte své schopnosti nejen ve svůj prospěch, ale snažte se pomoci také ostatním. Opravdu se vám to vyplatí. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.) 

Blázen 

Název této karty mluví za vše. Na konci července se opravdu chvílemi budete cítit jako blázen. A občas se tak budete opravdu i trochu chovat. Přestanete přemýšlet nad tím, co na vaše činy, rozhodnutí a chování řekne vaše okolí, a začnete dělat to, co si opravdu přejete vy. A přinese vám to opravdu velké množství nádherných zážitků, zkušeností a nových přátel. Jen si dejte velký pozor, abyste svou novou energií a odhodlaností neublížili někomu ve svém okolí. Máte naprosté právo užívat si život naplno. Nebylo by ale od vás fér, kdybyste svým chováním ublížili lidem, kterým na vás opravdu záleží. 

Zdroj článku:
Autorský text