Předpověď andělů na víkend: Raci potřebují meditaci, Panny pomoc okolí a Kozorohové naučit se kompromisům

Předpověď andělů na víkend: Raci potřebují meditaci, Panny pomoc okolí a Kozorohové naučit se kompromisům Foto: tarapong srichaiyos / Shutterstock
Publikováno:
4 min

Víkend se kvapem blíží a spolu s ním přichází také poselství od vašich andělů. Co vás čeká a jak se na nadcházející události můžete připravit? To vám prozradí poselství andělů. 

O víkendu máme většinou více času pro sebe a své mimopracovní aktivity. Můžeme tak více pracovat na sobě, na svém zdraví a také na všem, co nás baví a naplňuje nás. Andělé strážní vám přináší poselství pro následující víkend. Dozvíte se tak, co vás čeká a jak s těmito událostmi a energiemi pracovat. Svůj osud máte ve svých rukou. Andělé strážní ale stále stojí při vás. 

Beran (21. 3. – 20. 4.) 

Kamael má pro vás vzkaz: Příležitost 

O víkendu se můžete těšit na skvělou příležitost, která čeká jen na vás. Neváhejte a chopte se této nové možnosti. Může vám totiž do života přinést mnoho pozitivního a posunout vás o krok dál. 

Býk (21. 4. – 21. 5.) 

Hagiel má pro vás vzkaz: Čekejte 

Nenechejte na sebe o víkendu příliš tlačit ani své okolí, ani sami sebe. Dopřejte si čas a odpočinek a vyhněte se unáhleným rozhodnutím. Nic se nejí tak horké, jako se to uvaří. 

Dopřejte si čas
Dopřejte si čas | Zdroj: Cookie Studio/ Shutterstock

Blíženci (22. 5. – 21. 6.) 

Rafael má pro vás vzkaz: Rozmyslete si to 

Po něčem hodně toužíte. A toužíte po tom možná i dlouho. Jste smutní, že se vám vaše přání neplní. Možná ale tento sen není tak úplně pro vaše dobro. Popřemýšlejte, zda vás tento cíl opravdu udělá šťastnými. 

Rak (22. 6. – 22. 7.) 

Gabriel má pro vás vzkaz: Meditace přináší odpovědi 

Cítíte se ztracení a nevíte, jak se v životě posunout dál? Přestaňte poslouchat zvuky okolí a zaměřte se více na sebe a svůj vnitřní hlas. Právě ten se vám totiž snaží našeptat správné odpovědi, které tolik hledáte. 

Lev (23. 7. – 22. 8.) 

Michael má pro vás vzkaz: Správné načasování 

Nemusíte mít všechno hned. A na to nejlepší se vyplatí si počkat. Andělé totiž někdy potřebují čas, aby nechali splnění vašich přání pořádně dozrát a dopřáli vám je v tu nejvhodnější chvíli. 

Panna (23. 8. – 22. 9.) 

Rafael má pro vás vzkaz: Ochotní lidé 

Nebojte se říct si o pomoc. Máte kolem sebe hodně skvělých lidí, kteří vám pomohou velmi rádi. Nemusíte být na vše sami a na své přátele se můžete opravdu spolehnout. 

Váhy (23. 9. – 23. 10.) 

Hagiel má pro vás vzkaz: Sežeňte si více informací 

Vyhněte se unáhlenému jednání. Než se pro něco rozhodnete, dobře si to rozmyslete, a především si o této situaci zjistěte co nejvíce informací, které vám vaše rozhodování usnadní a pomohou vám rozhodnut se správně. 

Štír (24. 10. – 22. 11.) 

Asrael má pro vás vzkaz: Důvěra 

O víkendu se soustřeďte na téma důvěry. Právě problémy s důvěrou a také sebedůvěrou vás v současnosti velmi negativně ovlivňují. Pokuste se najít jádro vašeho problému a pramen vaší nedůvěry. Jen tak se dokážete posunout dále. 

Střelec (23. 11. – 21. 12.) 

Zadkiel má pro vás vzkaz: Láska 

Víkend se ponese ve znamení lásky. Se svou milovanou polovičkou prožijete nádherné chvíle. Budete cítit vzájemnou sounáležitost, důvěru a lásku. Využijte tohoto rozpoložení a posuňte svůj vztah zase o krůček dál. 

Čeká vás víkend plný lásky
Čeká vás víkend plný lásky | Zdroj: Standret/ Shutterstock

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) 

Kassiel má pro vás vzkaz: Dělejte kompromisy 

O víkendu se můžete dostat do situace, kdy tvrdohlavost a prosazování vlastních názorů a postojů není ta správná cesta. Vzpomeňte si na tyto řádky a zkuste cestu kompromisů. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.) 

Uriel má pro vás vzkaz: NE! Je tu něco lepšího 

Nedržte se za každou cenu svých plánů. Nejspíš pro vás totiž nejsou vůbec vhodné. Andělé pro vás chystají něco mnohem lepšího. Vy se teď musíte odpoutat od toho, na čem tolik lpíte, a uvolněte místo tomu, co je pro vás opravdu důležité. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.) 

Asariela má pro vás vzkaz: Úspěch 

O víkendu se vám bude skvěle dařit. Pusťte se do úkolů, které již nějakou dobu odkládáte. Máte dostatek energie na to, abyste své cíle konečně naplnili.