Jen hrstka populace zvládne odhalit správný symbol do 25 vteřin

Jen hrstka populace zvládne odhalit správný symbol do 25 vteřin Foto: aekikuis / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Zvědavost a inteligence jdou ruku v ruce. Přemýšlíte-li, jak byste si vedli v náročném IQ testu, máme pro vás vzrušující výzvu. V dnešním článku vás čeká jeden zapeklitý rébus, který je třeba vyřešit.

Před sebou uvidíte obrázek, na kterém je několik symbolů. Na jednom místě ale jeden chybí. Vaším úkolem bude rozluštit propojení mezi všemi objekty v každé řadě a vybrat z nabídky symbol, který na dané místo patří. Věnujte tomuto úkolu veškerou svou pozornost. Ještě by to nebyl tak složitý úkol, pokud by jste na něj měli nespočet času. Opak je ale pravdou. Málokdo zvládne tuhle hádanku vyřešit do 25 vteřin. Přidáte se k nim?

Který symbol patří na prázdné místo?

Najděte správný symbol.
Najděte správný symbol. | Zdroj: aekikuis / Shutterstock

Tak a jak se vám dnes dařilo? Dokázali jste rozluštit tuhle zapeklitou hádanku a poznali jste, který symbol patří na místo otazníku? Pokud ano, srdečně vám gratulujeme! A jestli jste do zvládli do čtvrt minuty, můžete na sebe být pyšní. Jedná se o typ úkolů, který spousta lidí neovládá. Takže pokud patříte mezi neúspěšné, nezoufejte. I ti nejchytřejší byli možná překvapeni. Důležité je neztrácet naději a nadále se snažit posouvat své mentální hranice.

Nyní se podívejte na správné řešení.

Správný výsledek

Správný symbol se skrývá pod písmenem D.
Správný symbol se skrývá pod písmenem D. | Zdroj: aekikuis / Shutterstock

Jestli se vám dnešní úkol líbil, nezapomeňte jej sdílet i se svými blízkými. Podobné úkoly mají skvělý vliv na vaši kognitivní sílu a zlepšují paměť a soustředění. A nezapomeňte, že na našem webu naleznete mnoho dalších zajímavých kvízů a testů, které můžete vyzkoušet a prověřit si díky nim své mentální schopnosti.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text