Kohout muzikant: Najděte na obrázcích deset rozdílů do 40 vteřin

Kohout muzikant: Najděte na obrázcích deset rozdílů do 40 vteřin Foto: Leh / Shutterstock
Publikováno:
2 min

V dnešním článku vás čeká obrázek s kohoutím muzikantem a slepicemi, které z něj nemohou spustit oči. Připravte se, že budete muset potrápit především svůj zrak, a to pod časovým tlakem.

Věnujte se této výzvě s plnou pozorností a soustředěním. Vaším úkolem bude odhalit 10 drobných rozdílů, které se skrývají mezi dvěma obrázky. Ty jsou naštěstí kreslené a neobsahují obrovské spektrum barev. Kdybychom to tak nechali, byl by to pro vás velice jednoduchý úkol. Náš cíl je ale potrápit váš mozek o trochu více. Na celý úkol tedy budete mít jen 40 vteřin. Takže pokud si troufáte, nastavte si čas a pusťte se do toho.

Najdi 10 rozdílů

Najdi 10 rozdílů.
Najdi 10 rozdílů. | Zdroj: Leh / Shutterstock

Tak jak jste si v dnešní pátračce vedli? Našli jste všech 10 rozdílů do 40 vteřin? Pokud ano, pak si zasloužíte velkou gratulaci! Hledání rozdílů je výborným tréninkem pro vaši pozornost a schopnost vnímat detaily. Pokud vám ale nějaký detail unikl, nemusíte být zklamaní. Každá výzva je příležitostí ke zlepšení. Ať už se vám tedy vedlo nebo ne, důležité je, že jste svůj mozek potrénovali.

Nyní se podívejte na správné řešení.

Správné řešení

Správné řešení se všemi rozdíly.
Správné řešení se všemi rozdíly. | Zdroj: Leh / Shutterstock

Jestli se vám dnešní úkol líbil, podělte se o něj i s vašimi blízkými. Podobné úkoly mají pozitivní vliv na vaše mentální schopnosti a mohou posilovat vaši paměť a soustředění. Navíc se skvěle bavíte a trávíte čas smysluplnou aktivitou. A pokud si chcete dál procvičovat mozek, na našem webu najdete mnoho dalších podobných logických hádanek, IQ testů a kvízů.

Zdroj článku:
Autorský text