Náročná pátračka pro opravdové machry. Poradíte si s touto výzvou do jedné minuty?

Náročná pátračka pro opravdové machry. Poradíte si s touto výzvou do jedné minuty? Foto: VOOK / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Dnešní úkol není pro žádné bábovky, i když se jídla týká. Hledací výzvy mohou být velice jednoduché, ale i velice náročné. A takovou výzvu vám dnes přinášíme. Najdete všechny potraviny včas?

Pro vyřešení tohoto úkolu bude klíčová vaše schopnost rozlišovat detaily. Budete se muset dobře orientovat v abstraktním prostředí. Před sebou totiž uvidíte obrázek, na kterém se nachází obrovské množství různorodých potravin. Vpravo pak najdete seznam těch potravin, které je potřeba odhalit. Celé to musíte stihnout do 45 vteřin. Dobře, nemusíte, ale pokud se vám to povede, budete patřit mezi hrstku lidí, kteří to zvládli. Tak se pusťte do práce.

Najděte ztracené potraviny

Najděte ztracené potraviny.
Najděte ztracené potraviny. | Zdroj: VOOK / Shutterstock

Zadařilo se? Pokud jste našli opravdu všechny dobře ukryté potraviny, gratulujeme vám! Jestli jste to stihli do třičtvrtě minuty, můžete si zatleskat. Vaše pozorovací schopnosti jsou neskutečné. Pokud se vám nedařilo, nezoufejte. Dnešní výzva byla opravdu náročná a rozhodně to není žádná ostuda. Každý pokus se přeci počítá. Důležité je, že jste to zkusili.

Nyní se podívejte, kde se všechny potraviny nachází.

Správné řešení

Správné řešení se všemi vyznačenými potravinami.
Správné řešení se všemi vyznačenými potravinami. | Zdroj: VOOK / Shutterstock

Rozšiřte tuto výzvu mezi své přátele a rodinu. Podobné vizuální úkoly mají skvělý vliv na mentální schopnosti, pomáhají rozvíjet pozornost, trpělivost a schopnost rozeznávání detailů. A pokud vám tato výzva přinesla radost, na našem webu najdete mnoho dalších podobných úkolů, které vás budou bavit a posílí váš mozek.

Zdroj článku:
Autorský text