Najdete životní lásku spíše náhodou, nebo záměrně, v závislosti na vašem znamení

Najdete životní lásku spíše náhodou, nebo záměrně, v závislosti na vašem znamení Foto: New Africa / Shutterstock
Publikováno:
4 min

Nalezení životní lásky je spíše o náhodě. Věděli jste ale, že v závislosti na datu vašeho narození máte vyšší pravděpodobnost, že svého partnera poprvé potkáte náhodou, nebo záměrně? Je to tak. Podívejte se, jak si vede vaše znamení zvěrokruhu.

Pochopitelně nic není stoprocentní, ale v závislosti na vaší osobnosti a preferencích můžete partnera potkat náhodou na veřejnosti či zcela záměrně v soukromí. Pokud životního partnera ještě nemáte, můžete se inspirovat. Přesvědčte se sami. Zjistěte, k jaké možnosti máte sklony vy.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nejvíce záříte právě záměrně a většinu partnerů potkáváte na dobrodružných akcích. Dalším místem, kde svou životní lásku můžete potkat, je posilovna. Rádi se dáváte dohromady s lidmi, kteří sdílejí vaše zájmy. Věříte, že touto cestou najdete sobě rovného partnera.

Býk (20. dubna – 20. května)

U vás jsou možné obě varianty. Nikdy si nevyjdete s člověkem, o kterém nic nevíte. Váš vyvolený partner může pocházet z vašeho přátelského kruhu nebo se s ním můžete setkat v restauraci. Bude vás ale muset hodně nadchnout, abyste o něm přemýšleli, pokud o něm moc nevíte.

Blíženci (21. května – 21. června)

Váš životní partner, s nímž budete šťastní, bude pravděpodobně přítel vašich přátel. Necháte si radit od svých přátel, s kým máte chodit, proto se se svou životní láskou nejspíše setkáte v soukromí, avšak ne až tak záměrně.

Blíženci si nechají radit od svých přátel
Blíženci si nechají radit od svých přátel | Zdroj: Song_about_summer/ Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Nejlepší místo, kde najít svou životní lásku, je na svatbě někoho z vašich blízkých. Pokud se vám někdo zalíbí, můžete se ho ptát na to, co si myslí o dětech, rodině a svatbách, aniž by to bylo divné. Pokud bude na stejné notě, můžete se zkusit dát dohromady.

Lev (23. července – 22. srpna)

Možná svou životní lásku najdete u sebe doma, ale rozhodně ne záměrně. Na večírcích totiž máte největší šanci, že najdete někoho, kdo vám bude plně vyhovovat. Budete přesně vědět, co od takového partnera čekat, a bude vám plně vyhovovat.

Panna (23. srpna – 22. září)

Záměrně rozhodně ne, setkáte se na pracovišti. V zaměstnání se chováte nejuvolněněji. Cítíte se tam nejlépe a máte nejvyšší šanci najít si partnera, který vám bude plně vyhovovat a kterému budete rádi říkat „životní láska“.

Váhy (23. září – 23. října)

Setkáte se spíše záměrně, ale bar si rozhodně nepředstavujte. Představte si spíše kurz, na který se přihlásíte, abyste se zlepšili ve své oblíbené činnosti. Najdete-li tam člověka, s nímž si plně rozumíte, budete s ním šťastní až do konce svého života.

Váhy si své partnery vybírají záměrně
Váhy si své partnery vybírají záměrně | Zdroj: Dragana Gordic / Shutterstock

Štír (24. října – 21. listopadu)

Životního partnera si najdete spíše záměrně, ale nejste příliš otevřeni neznámým lidem. S komunikací nemáte problém, ale cizím se prostě nesvěřujete. Je dost pravděpodobné, že váš životní partner bude někdo z vašich dobrých přátel.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Náhodou, konkrétně na vaší vysněné dovolené. Potkáte člověka, jehož primárním koníčkem je cestování, a dáte se do řeči. Váš největší koníček vám může najít životní lásku, poněvadž vždy bude s cestováním souhlasit.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Svou životní lásku najdete náhodou, a to v budovách sloužících k relaxaci. Možná to bude bar nebo hospoda. Občas potřebujete odpočívat, jelikož svou práci přeháníte. Můžete poznat někoho, kdo vás bude uklidňovat svou přítomností a může se stát vaší životní láskou.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Knihovna bude nejspíše tím pravým místem, kde potkáte svou životní lásku. Celoživotní vzdělávání a čtení knih je to, co milujete. A pokud váš budoucí partner se zajímá o vše možné, tím pro vás lépe, můžete si spolu povídat o čemkoli. Je možné, že ho potkáte záměrně, půjdete do knihovny na lov.

Ryby (19. února – 20. března)

Ačkoli máte raději seznamování záměrně, životní lásku můžete potkat kdekoli, pravděpodobně v muzeu umění či v galerii. Životní lásku si představujete jako člověka, s nímž sdílíte své zájmy, proto vám tento vztah vydrží a dotyčný má velkou šanci zůstat s vámi po zbytek života.