Silnou osobnost má těchto 5 znamení zvěrokruhu

Silnou osobnost má těchto 5 znamení zvěrokruhu Foto: Cara-Foto / Shutterstock
Publikováno:
4 min

Síla osobnosti je stěžejní pro to, abyste mohli v životě uspět. V tomto článku se pak dočtete to, kterým znamením zvěrokruhu byl dán přirozeněji silnější charakter.

Na osobnosti záleží především, to je tisíciletími potvrzené pravidlo. Nicméně ne každé znamení má přirozeně silnou osobnost. To se ovšem netýká těchto pěti znamení, které naopak patří mezi ta osobnostně nejsilnější. Najdete mezi nimi své znamení? Pokud ne, tak zoufat nemusíte, protože síla osobnosti může vycházet i ze životních zkušeností, které lze během života kdykoliv získat.

Lev (23. 7. až 22. 8.)

Pro ostatní lidi jste díky své silné osobnosti inspirací a ostatní často chtějí jít ve vašich šlépějích a hojně vám naslouchají. Zkrátka moc dobře ví, že pokud nebudou na vaší straně, tak nikdy nebudou moct být u moci, neboť stejně jako je lev králem zvířat, tak vy jste králem svého okolí. Avšak jakožto Lev nejste pouze sebestředným silákem, ale zároveň sílu osobnosti dokážete využívat ku prospěchu druhých lidí. Jste zkrátka nekonečný zdroj síly, který vám i ostatním ve vašem okolí pomáhá cítit se lépe.

Vaše znamení je známo tím, že má sobeckou a sebestřednou osobnost, jež je ale neskutečně silná a též opravdu hodně charismatická. Paradoxně se ale řadíte mezi jedno z nejurážlivějších znamení. Jste též velmi ambiciózní a víte, jak obhájit svůj názor a dovést věci k logickému závěru. Rádi předvádíte, jak jste silní, ale na druhou stranu umíte lidi stmelovat a nebojíte se zodpovědnosti. Rovněž neskutečně přesvědčivě působíte ve slovních přestřelkách, z nichž jenom málokdy odcházíte jako poražení. 

Štír (24. 10. až 22. 11.)

Jste přirozeným vůdcem. Jste hluboce zahleděni do sebe a málokdy otevíráte svou duši ostatním, proto působíte tajemně a nedostupně. Když je však potřeba jednat, tak se dokážete rychle zmobilizovat a naplno ukázat své schopnosti a sílu. Víte, že žádné vítězství se nerodí snadno a jste připraveni se vždy vrhnout do bitvy.

Máte též velkou vnitřní sílu, obranyschopnost a odolnost vůči stresu. Silný v tomto případě znamená i panovačný. Ano, Štír je bezpochyby nejpanovačnější a nejasertivnější znamení ze všech. V jednání se Štírem je tedy téměř nemožné dosáhnout toho, co chcete, protože on moc dobře ví, co chce.

Kozoroh (22. 12. až 20. 1.)

Jste silní, sebevědomí a zodpovědní lidé. Nemáte ostych převzít a řešit problémy blízkých – zkrátka vaše síla spočívá v tom, že kdykoliv dokážete zachránit přátele a porazit nepřítele. Jste trpěliví s racionálním přístupem a střízlivým pohledem na svět. Umíte čekat a nezastavíte se ani, když všem kolem dojde dech. 

Jste trvale stabilní a odhodlaní, pokud jde o ochranu myšlenek, lidí a toho, co považujete za správné. Nebojíte se říct svůj názor a často tak činíte s velkým šarmem a lehkostí. Jste rození vůdci, přirozeně silné osobnosti.

Beran (21. 3. až 20. 4.)

Jste tvrdohlaví, vytrvalí a připravení se obětovat, když míříte za stanoveným cílem – zkrátka síla vaší osobnosti vám neumožní uhnout z vytyčené cesty. Díky této vlastnosti je velká šance, že se stanete finančně nezávislými a zároveň snadno dokážete nacházet rovnováhu mezi prací a rodinou. Jste rovněž typičtí tím, že jste rebelové – máte silnou, tvrdohlavou a asertivní osobnost, která vždy dostane, co chce.

A vůbec vám nezáleží na tom, jestli se při cestě za vytouženým cílem něco zhroutí nebo pokazí. Zkrátka nejste spokojení do doby, než dosáhnete skutečně svého. Jste zároveň i vášniví, horliví a výbušní. Často jste možná až přehnaně impulzivní a necháváte se unášet procesem cesty za výsledkem. Vaše síla se zároveň ukrývá i v optimismu, vždy totiž věříte, že všechno nakonec dobře dopadne. 

Býk (21. 4. až 21. 5.)

Rádi vše plánujete a jste velmi tvrdohlaví. Nikdy ze své pozice neustoupíte, i když se mýlíte – tím dáváte najevo svou sílu a sebevědomí. Nemáte ale rádi změny a dobře se cítíte tam, kde vládne stabilita. Jste silné osobnosti obdařené velkou vytrvalostí – když spatříte cíl, tak nevidíte žádné překážky. Tato vlastnost vám dává šanci uspět v životě.