Odhalte, jaké číslo skrývá ovocná kombinace

Odhalte, jaké číslo skrývá ovocná kombinace Foto: Shutterstock
Publikováno:
2 min

V tomto článku se budeme zabývat dalším matematickým IQ testem, ve kterém bude vaším úkolem přijít na číslo, které dává kombinace ovoce. Věříme, že si s tím hravě poradíte.

Podívejte se pozorně na obrázek. Musíte pečlivě prozkoumat všechna čísla s druhy ovoce a logicky je mezi sebou propojit tak, aby vám vyšel výsledek, který dává finální kombinace ovoce. Tento úkol je jeden z jednodušších, takže nemáme obavy, že byste si s ním neporadili. Pokud budete trpěliví a nastartujete své matematické znalosti, výsledek před sebou uvidíte co nevidět. Tak se pusťte do toho!

Odhalte skryté číslo

Odhalte skryté číslo.
Odhalte skryté číslo | Zdroj: Shutterstock

Přišli jste na správný výsledek? Určitě to nebylo náročné. Pokud jste byli úspěšní, gratulujeme! Je vidět, že jste znalosti ze školy dobře využili. Pokud se vám ale nepovedlo přijít na správný výsledek, nezoufejte. I mozek je někdy unavený a potřebuje trochu regenerace. Pro jeho lepší fungování je zapotřebí občas zkoušet takovéto úkoly.

Pokud si chcete ověřit svůj výsledek, podívejte se níže.

Správný výsledek

Správný výsledek ovocné kombinace je 3.
Správný výsledek ovocné kombinace je 3 | Zdroj: Shutterstock

Podobné IQ testy podporují správnou funkci mozku. Sdílejte tento článek mezi své přátele a kolegy. Tyhle ovocné výzvy jsou vhodné i pro malé školáky. Vyzkoušejte, jak si s nimi poradí oni.  A nezapomeňte vyzkoušet i další kvízy a logické hádanky na našem webu. Uděláte tak něco pro svoji hlavu.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text