Dobrodružství na moři: Najděte všechny rozdíly do 40 vteřin

Dobrodružství na moři: Najděte všechny rozdíly do 40 vteřin Foto: Leh / Shutterstock
Publikováno:
2 min

V dnešním článku vás čeká vzrušující dobrodružství plné pozornosti a soustředění. Zaměříme se na tradiční trénink kognitivních funkcí, který ověří, jak jste na tom s orientací pod časovým tlakem.

Vítejte v úžasném světě hledání rozdílů. Dnes vás čekají dva obrázky, na kterých najdete malou dívku plovoucí na želvě. Vaším úkolem bude najít deset odlišností, které obrázky skrývají, a to do 40 vteřin. Hledání rozdílů je nejen zábavné, ale také výborným tréninkem pro vaši pozornost a schopnost detailního vnímání. Zapomeňte tedy na správné řešení. Nechte si jej až na konec pro zhodnocení. Teď už se připravte a pusťte se do díla.

Najdi 10 rozdílů

Najdi 10 rozdílů.
Najdi 10 rozdílů. | Zdroj: Leh / Shutterstock

Podařilo se vám najít všech 10 odlišností mezi obrázky včas? Pokud ano, zasloužíte si velkou gratulaci! Tato úloha není vůbec jednoduchá a váš úspěch je důkazem vaší schopnosti vnímat detaily a pracovat pod časovým tlakem. A pokud jste nenašli všechny rozdíly, nezoufejte. Každý někdy nemá svůj den. Důležité je, že jste to zkusili. Trénink paměti je pro tělo velice důležitý.

Nyní se podívejte na správné řešení.

Správné řešení

Správné řešení se všemi rozdíly.
Správné řešení se všemi rozdíly. | Zdroj: Leh / Shutterstock

Nechte i své blízké okusit tuto výzvu. Sdílení tohoto testu pozornosti může mít pozitivní vliv na jejich mentální schopnosti.  A nezapomeňte, že na našem webu najdete další podobné výzvy, které vás budou bavit a posilovat vaši mentální schránku. Vaše mysl je stále otevřená novým dobrodružstvím.

Zdroj článku:
Autorský text