Vydejte se na vzdušný výlet balónem a najděte všechny rozdíly mezi obrázky

Vydejte se na vzdušný výlet balónem a najděte všechny rozdíly mezi obrázky Foto: Leh / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Dnes se vydáme na cestu za oblačnými horizonty, ale místo zážitku vás čeká další pozorovací výzva - hledání 10 rozdílů mezi dvěma obrázky. Vypněte všechny okolní ruchy a ponořte se do dnešního tréninku paměti naplno.

Čeká vás cesta do oblak, která sebou ovšem nese i jednu záludnost. Vaším úkolem bude najít 10 rozdílů mezi dvěma obrázky, které zachycují dvě myšky v létajícím balónu. Není to nic těžkého, že? Nenechte se ovšem zmást. Některé detaily jsou velice dobře schované. My ale věříme, že patříte mezi zkušené lovce rozdílů. Zkuste se na úkol dívat jako na příjemnou výzvu a užijte si radost ze zkoumání.

Najdi 10 rozdílů

Najdi 10 rozdílů.
Najdi 10 rozdílů. | Zdroj: Leh / Shutterstock

Poradili jste si s touto zapeklitou výzvou? Pokud ano a povedlo se vám najít všechny odlišnosti, pak si zasloužíte naše upřímné gratulace! Vaše schopnost detailního pozorování a logického myšlení je obdivuhodná. A pokud jste nějakou odlišnost přehlédli, nezoufejte. Někdy je zkrátka i hlava unavená. Zkuste to příště a uvidíte, že to bude mnohem lepší.

Nebo se podívejte na správné řešení na obrázku níže.

Správné řešení

Správné řešení se všemi rozdíly.
Správné řešení se všemi rozdíly. | Zdroj: Leh / Shutterstock

Dejte šanci i svým přátelům a rodině a poskytněte jim tento test pozornosti. Hledání odlišností a vyplňování podobných úkolů podporuje kognitivní funkce mozku, posiluje paměť, soustředění a logické myšlení. Nechte se inspirovat a zkuste další výzvy na našem webu. Vaše mozkové buňky si zaslouží pravidelný trénink.

Zdroj článku:
Autorský text